Kyrgios - Marterer. Asistam la revenirea lui Nick

Joi, de la ora 13:30, avem disputa Kyrgios - Marterer, din turul doi de la Stuttgart. Doi jucatori interesanti ce promit un meci destul de captivant.

Kyrgios este pe locul 24 si este considerat unul dintre cele mai importante talente ale generatiei sale. Doar ca dupa un sezon 2017 in care n-a cucerit niciun trofeu, putem spune ca Nick este intr-un usor regres.

A debutat insa foarte promitator, cu un titlu la Brisbane. Totusi, nu caracterul i-a stopat ascensiunea in acest sezon, ci accidentarile. A facut „optimi” la Australian Open, dar n-a mai jucat apoi pana la Cupa Davis. Acolo, s-a lovit, iar asta s-a vazut la Miami, unde n-a trecut de faza optimilor de finala. Houston a fost ultimul turneu la care a luat parte, oprindu-se in turul doi.

Marterer este un neamt in varsta de 22 de ani, situat pe locul 50. Are in cariera cucerite cinci turnee ITF si sase Challenger, ultimul venind chiar in 2018, la Cherbourg (FRA).

Dupa un tur III la Australian Open, a urmat un sfert de finala la Sofia pentru Maximilian. Dupa castigarea challengerului din Franta, Marterer a ramas in Hexagon sa joace la Marseille, dar a cedat in runda inaugurala. Pe zgura, a facut semifinala la Munich, dar si optimi de finala la Roland Garros. In primul tur, a trecut de Galovic (CRO), scor 3-6, 6-4, 6-1.

Absenta din circuit se va cunoaste putin pentru Nick, insa australianul a jucat miercuri un meci la dublu pentru a-si face incalzirea, unul castigat. Stilul sau de joc se pliaza pe aceasta suprafata, dar Kyrgios n-a avut mari rezultate pe iarba. Marterer este noua senzatie a Germaniei si, chiar daca a castigat greu in runda inaugurala, ma astept sa-si ridice nivelul de joc acum. Amandoi servesc bine, de unde si gandul ca over-ul in primul set pare solutia optima pentru acest duel destul de interesant.

Pont Pariuri Belgia - Olanda