Kyrgios - Haase. Olandezul este "la mana" lui Nick

Joi, de la ora 13:30, avem partida Kyrgios - Haase, din runda a doua de la Wimbledon. La cum a servit australianul, solistul pare destul de clar. Insa se va impune Nick fara prea multe complicatii?
kyrgios

Kyrgios este pe locul 18 si este considerat unul dintre cele mai importante talente ale generatiei sale. Doar ca anul trecut nu a cucerit niciun trofeu.

A debutat insa foarte promitator, cu un titlu la Brisbane. Niste accidentari au facut totusi ca australianul sa obtina urmatorul rezultat pozitiv abia la Sttugart (GER), un penultim act pierdut cu Federer. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si la Londra. In runda inaugurala, l-a invins pe Istomin (UZB), scor 7-6, 7-6, 6-7, 6-3.

Haase se afla pe locul 43 ATP, iar cele mai bune rezultate ale sale in 2017 sunt semifinale la Dubai, Gstaad (SUI) sau Montreal. Este tipul de jucator ce se poate descurca bine pe toate suprafetele.

A ajuns doar in „sferturi” la Pune, dar apoi a ajuns in semifinale la Auckland. A mai facut sferturi de finala la Rotterdam, insa perioada urmatoare a fost plina de infrangeri. Haase a mai castigat cate un meci la Madrid si Roma, iar la Roland Garros a fost eliminat in runda inaugurala. Pe iarba, a continuat seria victorie-infrangere la toate cele trei turnee. In runda inaugurala, l-a invins pe Copil, scor 7-6, 7-5, 4-6, 7-6.

La capatul unui meci in care a servit as peste as (42 in total) si nu si-a cedat nici macar o data serviciul, Nick a castigat doar in 4 seturi. Asta pentru ca in tenis, tie-break-ul este mereu imprevizibil. Dar, per total, australianul n-a avut nicio problema in a-l depasi pe Istomin. Daca va continua pe acelasi drum, aceeasi siguranta ar trebui s-o afiseze si cu Haase, olandez care s-a chinuit serios sa treaca de Marius Copil. Poate ca Robin este un jucator all-court, insa abordarea sa din primul tur n-a fost tipica unei confruntari pe iarba. Cum Kyrgios nu este ezitant ca Marius, nu ma astept la alt rezultat. Australianul a castigat singura disputa directa, in 2015, la Estoril (POR), scor 6-3, 6-4.

Pronosticuri Fulham - Watford