Kvitova - S Williams. Ambele vor lovi tare, insa cine o va face mai precis?

Marti noaptea, nu inainte de ora 03:30, avem disputa Kvitova - S Williams, un duel iextrem de tare si de incins in turul secund de la Cincinnati.
Kvitova

Kvitova este o jucatoare din Cehia, in varsta de 28 ani, care ocupa in acest moment locul 6 WTA. A inceput sezonul in afara top 20, dar avem cinci turnee castigate in dreptul cehoaicei in 2018.

Pe langa cele cinci titluri (St Petersburg, Doha, Praga, Madrid, Birmingham), Petra n-a mai facut vreun turneu stralucitor. De fapt, la cele de Mare Slem, cehoaica a cam fost „absenta” –  eliminari in primul tur la Melbourne si Wimbledon si doar tur III la Roland Garros. La Montreal, a fost scoasa de Bertens in „optimi”, scor 3-6, 2-6.

S Williams este pe locul 27 WTA, ca urmare a finalei de la Wimbledon. La 36 de ani, Serena a reusit o revenire la care nu se asteptau prea multi.

Dar prestatia lamentabila de la San Jose i-a cam dat planurile peste cap. Acolo, Williams a cedat contra lui Konta, 1-6, 0-6, neavand nicio sansa de break. Astfel, americanca a hotarat sa sara peste Rogers Cup pentru a pune lucrurile la punct. Iar prima partida a fost incurajatoare, 6-1, 6-2 cu Gavrilova (AUS).

Insa Daria era o adversara accesibila pentru Serena, un match-up clar favorabil pentru americanca. Petra, mai ales o Petra intr-o forma buna, nu este ce si-ar dori Williams. H2H este 5-1 pentru Serena, dar cele doua nu s-au mai intalnit din 2015. Mi-a placut sportiva de 36 de ani, a fost agresiva si a profitat de fiecare minge scurta oferita de Gavrilova. Insa Kvitova prefera sa dea cu ele afara decat sa loveasca prea scurt. Vom vedea o disputa cu multe erori nefortate, dar si o groaza de winnere. Sper intr-un duel echilibrat, iar pariul nostru pe over sa fie castigator.

Pronostic Begu - Kozlova