Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Krejcikova vs Sabalenka ponturi pariuri și pronosticuri 19.04.2023

Miercuri, în data de 19 aprilie, nu înainte de ora 19:30, se va juca un meci foarte interesant în optimile de finală ale turneului de la Stuttgart, în care le vom avea că protagoniste pe Barbora Krejcikova și Aryna Sabalenka.
Krejcikova vs Sabalenka
April 19,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Krejcikova vs Sabalenka

Aryna Sabalenka este una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, care nu se descurcă deloc rău în acest an, ba din contră. E drept, zgura nu este neapărat suprafața sa preferată, însă chiar și așa, ne așteptăm facă o figură frumoasă în această confruntare, fiind net superioară adversarei sale. Așadar, mergem pe mâna bielorusei, într-o cotă de 1.73 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Krejcikova – Sabalenka

Ambele marchează - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Krejcikova

  • Nu este deloc o jucătoare rea, ba din contră, însă în acest moment este sub nivelul adversarei sale, astfel nu este de mirare faptul pornește ca outsideră în această confruntare, agențiile de pariuri având multe motive ia această decizie.
  • Jucătoarea din Cehia are șase titluri în palmares, cel mai important venind în 2021, pe zgura de la Roland Garros, trecandu-și în cont primul și singurul său titlu de mare șlem. Aceasta și-a trecut în acest an și primul titlu de 1000 de puncte, triumfând la Dubai, după ce a învins-o în finală pe Iga Swiatek, jucătoare care domină în ierarhia WTA de multă vreme.
  • La Stuttgart, Barbora Krejcikova și-a început aventura cu rusoaica Liudmila Samsonova, cu care nu a avut nicio problemă. S-a impus în minimum de seturi, într-un meci în care a cedat doar două game-uri.

Sabalenka

  • Dacă ne raportăm la evoluțiile din ultima perioadă, este clar este una dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, fiind peste nivelul adversarei sale, cel puțin din punct de vedere al jocului, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorită la casele de pariuri.
  • Jucătoarea în vârstă de 24 de ani se află în acest moment pe locul al doilea în ierarhia WTA, aceasta având în palmares nu mai puțin de 12 titluri, de două ori mai multe decât adversara sa. Are la rândul său un titlu de Grand Slam în vitrina personală, la începutul acestui an triumfând la Australian Open. De atunci a mai jucat o finală, la Indian Wells, fiind învinsă de Elena Rybakina.
  • Înainte de a-și începe aventura pe zgură, Aryna Sabalenka a jucat pe hard-ul de la Miami, trecând pe rând de Rogers, Bouzkova și Krejcikova, impunându-se de fiecare dată în minimum de seturi, pierzând în cele din urmă cu Sorana Cirstea cu același scor.

Pariază pe Cota 1.73 la Betano!

Plasează pariul