Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Kokkinakis vs Sinner ponturi pariuri și pronosticuri 12.05.2023

Confruntarea dintre Thanasi Kokkinakis și Jannik Sinner este una programată să se joace vineri, în data de 12 mai, nu înainte de ora 12:00, aceasta contând pentru runda a doua a turneului de la Roma, în care ne așteptăm ca italianul să își confirme statutul de favorit cert.
Kokkinakis vs Sinner
May 12,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Kokkinakis vs Sinner

Jannik Sinner este fără îndoială un jucător mult mai bun, fiind mult mai serios, având și performanțe mai bune în carieră, deși este mult mai tânăr. De asemenea, ținând cont de faptul joacă în Italia, cu siguranță va profita din plin de sprijinul fanilor, așa ne așteptăm strălucească. Așadar, vom miza cu încredere pe faptul acesta se va impune în minimum de seturi, de aceea pariem în consecință, într-o cotă de 1.40 oferită de Betano.

Ponturi Kokkinakis – Sinner

Gazdele câștigă și peste 1,5 goluri - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Kokkinakis

  • Deși este un jucător mai în vârstă și joacă de mult mai multă vreme în circuitul ATP, putem spune fără rețineri este sub nivelul adversarului său din multe puncte de vedere, așa nu este o surpriză faptul pornește cu șansa a doua la casele de pariuri.
  • Nu are performanțe notabile în carieră, cucerind un singur titlu, în timp ce în turneele de Grand Slam nu a reușit mare lucru de-a lungul anilor. Cea mai mare realizare a sa a venit anul trecut, însă la dublu, cucerind Australian Open alături de bunul său prieten Nick Kyrgios.
  • Kokkinakis a început la Roma din calificări, unde nu a avut probleme, învingându-i pe Gigante și Choinski, impunându-se de fiecare dată în minimum de seturi. În primul joc de pe tabolul principal l-a înfruntat pe Munar, cu care nu a jucat însă decât șase game-uri, ibericul fiind nevoit se retragă din motive medicale.

Sinner

  • Este unul dintre cei mai buni jucători ai noii generații, fiind extrem de talentat, având resursele necesare pentru a produce performanțe importante în anii ce vor urma. Este peste nivelul adversarului său, așa bookmakerii au toate motivele îl dea ca favorit cert în această dispută.
  • Italianul, în vârstă de 21 de ani, are șapte titluri în palmares, jucând zece finale de-a lungul carierei, două dintre ele în turnee Masters. Acesta are realizări notabile și în turneele de Grand Slam, jucând sferturi la fiecare dintre cele patru.
  • După semifinale la Monte-Carlo, unde a pierdut cu Holger Rune, Jannik Sinner a atins sferturile la Barcelona, fiind însă nevoit se retragă înaintea duelului cu Lorenzo Musetti, pierzând astfel prin neprezentare.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Sinner

Pariază pe Cota 1.40 la Betano!

Plasează pariul