Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Kirsten Flipkens vs Simona Halep ponturi si pronosticuri 30.06.2022

Joi, nu inaintea orei 13:00, in turul II de la Wimbledon 2022, belgianca Kirsten Flipkens o intalneste pe Simona Halep. Invingatoarea va evolua cu cea care castiga jocul dintre Magdalena Frech si Anna Schmiedlova.
Kirsten Flipkens vs Simona Halep
June 30,2022
13:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Kirsten Flipkens vs Simona Halep

Diferenta prea mare dintre cele doua sportive o pune intr-o lumina mult mai buna pe Simona Halep. Mizez pe lucrul aecsta cand va recomand scor corect Simona Halep 2-0, cota 1.44 la Superbet.

Ponturi Kirsten Flipkens – Simona Halep

ambele marcheaza - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Kirsten Flipkens

  • Joc foarte bun al belgiancei aflata pe locul 190 in lume dupa ce in primul tur de la Wimbledon a t recut cu 7-5 si 6-2 de Fourlis.
  • Pana la urma Kirsten Flipkens in ultimele cinci meciuri a fost invinsa o singura data si atunci s-a intamplat tot dupa ce i-a luat un set Tomovei.
  • Nu este la primul duel cu Simona Halep, insa de fiecare data a trebuit sa se recunoasca invinsa. In ultimele cinci jocuri a reusit sa piarda mereu in minimum de seturi.

Simona Halep

  • Aflata pe locul 18 in ierarhia mondiala WTA dupa ce perioada de ani buni a stat in top 10, Simona Halep este cap de serie numarul 16.
  • Nu doar ca este cea mai bine clasata sportiva din Romania, ci a reusit in primul tur o victorie usoara in fata locului 81 in lume.
  • Meciul Karolina Muchova – Simona Halep a mers intr-o singura directie, respectiv spre succesul Simonei. 6-3, 6-2, iar Halep a incheiat fara game pierdut pe propriul serviciu.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul