Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Khachanov vs Rublev ponturi pariuri și pronosticuri 02.05.2023

Karen Khachanov și Andrey Rublev, doi jucători importanți ai Rusiei, se vor întâlni miercuri, nu înainte de ora 12:00, într-o partidă din cadrul turneului de la Madrid, aceasta contând pentru faza optimilor de finală.
Khachanov vs Rublev
May 02,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Khachanov vs Rublev

Andrey Rublev este fără îndoială jucătorul mai bun, având în vedere faptul are prestații mult mai bune decât ale adversarului său în ultima perioadă, așa ne așteptăm ca în această confruntare facă o figură frumoasă. L-a învins pe Khachanov pe zgură în acest an, la Monte-Carlo, în urmă cu câteva săptămâni, impunându-se în minimum de seturi, așa ne așteptăm obțină victoria din nou. Așadar, mergem pe mâna sa, într-o cotă de 1.50 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Khachanov – Rublev

Peste 29,5 game-uri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Khachanov

  • Dacă ne raportăm la performanțele obținute de-a lungul carierei, dar și la evoluțiile din ultima perioadă, este clar este sub nivelul adversarului său, astfel agențiile de pariuri au toate motivele îl dea ca outsider în această confruntare.
  • Acesta are în palmares doar patru tiluri, cel mai important venind în 2018, cel mai bun an al său, triumfând la Masters-ul de la Paris. De asemenea, se poate lauda și cu o finală la Jocurile Olimpice, pierzând în 2021 în fața lui Alexander Zverev.
  • Karen Khachanov și-a început aventura pe zgură în acest an la Monte-Carlo, oprindu-se în optimi, pierzând chiar cu Rublev. A jucat apoi la Barcelona, unde a pierdut în al doilea meci, cu Evans. La Madrid, acesta i-a eliminat pe Thiago Monteiro și Roberto Bautista-Agut, învingându-i pe ambii cu 2-1.

Rublev

  • Am putea spune este unul dintre cei mai buni jucători ai momentului, fiind fără îndoială într-o formă sportivă mult mai buna decât adversarul sau, așa , după cum era de așteptat, casele de pariuri îl dau ca favorit în această partidă.
  • Acesta are un palmares mai bogat decât al adversarului său, având în vedere faptul de-a lungul carierei și-a trecut în cont 13 titluri. Are trei finale Masters 1000, câștigând însă doar una singură, triumfând anul acesta la Monte-Carlo, după o finală cu Holger Rune.
  • La Madrid, Andrey Rublev este fără set pierdut după două jocuri, trecând mai întâi de Stan Wawrinka, după aproximativ o oră și jumătate de joc, eliminându-l apoi pe Nishioka, în fața căruia a cedat doar șapte game-uri.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Rublev

Pariază pe Cota 1.50 la Betano!

Plasează pariul