Khachanov - Isner. De cate ori isi vor pierde serviciul cei doi tenismeni?

Joi noaptea, dupa ora 00:00, in turul III de la Toronto, avem partida Khachanov - Isner. Sa ne asteptam la un duel lung si spectaculos.

Khachanov este un rus in varsta de 22 de ani, clasat pe locul 38 ATP. In 2017, are o semifinala la Halle (GER), dar si un sfert de finala la Barcelona sau „optime” la Roland Garros.

La Auckland (NZL) si Montpellier (FRA), Karen a ajuns pana in „sferturi”, dar rezultatele urmatoare au fost cam modeste. S-a descurcat totusi la Roland Garros si Wimbledon, unde a bifat de fiecare data optimi de finala. In primul tur, a trecut de Krajinovic (SRB), scor 6-3, 6-2, iar in runda anterioara l-a invins pe Carreno-Busta (SPA), scor 6-4, 7-6.

Isner se afla pe locul 9 in clasamentul ATP, iar cele mai bune performante ale americanului in 2017 au fost doua titluri, la Newport si la Atlanta, ambele in State.

Forma slaba din inceputul stagiunii s-a oprit la Miami, unde John a pus mana pe primul sau trofeu de Masters. Pe zgura, a reusit un sfert de finala la Madrid si „optimi” la Roland Garros, in timp ce pe iarba a facut semifinale la Wimbledon. Pentru a 5-a oara, Isner a cucerit titlul de la Atlanta, iar la urmatorul turneu, Washington, a cedat de la primul meci. In turul doi, l-a scos pe Herbert (FRA), scor 7-6, 6-2.

Doar 4 puncte a cedat John pe primul serviciu, poate si datorita celor 25 de asi bifati. Cifre totusi obtinute in fata unui oponent mai degraba modest la retur. Khachanov este un altfel de adversar, mai agresiv in asemenea momente. Si rusul va avea mult de tras pentru a returna serviciul lui Isner, dar cred ca se va descurca mai bine. O singura data s-au intalnit cei doi, anul trecut, la Roland Garros, iar Karen se impunea in 4 seturi, scor 7-6, 6-3, 6-7, 7-6. Asadar, trei tie-break-uri pe zgura. Cel putin unul sunt sigur ca vom vedea si acum, asa ca urmatorul pronostic n-ar trebui sa vina ca o surpriza pentru nimeni.

Pont pariuri Brazilia - Argentina