Khachanov - Bautista. Ne-a impresionat jocul rusului

Vineri, de la ora 16:00, avem partida Khachanov - Bautista, in sferturile de finala de la Halle. Rusul a jucat foarte frumos la competitia germana si dispune de jocul necesar pentru a merge mai departe.

Khachanov este un rus in varsta de 22 de ani, clasat pe locul 36 ATP. In 2017, are o semifinala la Halle (GER), dar si un sfert de finala la Barcelona sau „optime” la Roland Garros.

La Auckland (NZL), Karen a ajuns pana in „sferturi”, in timp ce la Melbourne a fost eliminat in turul II. A urmat un sfert de finala la Montpellier, dar si rezultate modeste la urmatoarele competitii. La Madrid si Roma a pierdut de fiecare data in runda inaugurala, insa la Roland Garros a ajuns in „optimi”. L-a batut pe M Zverev (GER) in runda inaugurala, scor 7-6, 6-3, pentru ca pe urma sa treaca de Nishikori (JPN), scor 6-2, 6-2, fara sa-si cedeze macar o data serviciul.

Bautista se afla pe locul 16 in clasamentul baietilor si are in dreptul sau 8 titluri, dintre care doua anul trecut (Chennai si Winston-Salem). Ibericul de 30 de ani este unul dintre cei mai constanti jucatori din circuit.

Actuala stagiune a inceput-o perfect, cu titlu la Auckland, dar la Australian Open a iesit inca din primul tur. Si-a luat revansa la Dubai, cu alt trofeu, insa la Indian Wells si Miami a castigat un singur meci. La Barcelona si la Munich a facut sferturi de finala, in timp ce la Roland Garros s-a oprit in turul III. A trecut pana acum de doi jucatori decenti pe iarba, Struff (GER), scor 6-4, 6-1, si de Haase (NED), scor 6-4, 7-5.

Karen mi s-a parut impresionant pana acum, de fapt rusul convingandu-ma intreg sezonul de faptul ca este un jucator talentat, intr-o continua ascensiune. Serviciul sau intra minunat pe iarba, iar felul cum loveste apoi cu forehand-ul este absolut necrutator. Bautista ramane acelasi metronom si pe aceasta suprafata, iar victoriile sale vin in principiu din lipsa de solutii de care se lovesc adversarii. Khachanov a demonstrat ca n-are problema asta, de aceea voi merge pe el. H2H este 1-1.

Pronosticuri Senegal - Sudan