Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Keys vs Ostapenko ponturi pariuri si pronosticuri 18.08.2022

Miercuri noaptea, de la ora 00:00, in turul secund la Cincinnati, avem meciul Keys - Ostapenko. Cui nu-i va functiona serviciul?
Keys vs Ostapenko
August 18,2022
00:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Keys vs Ostapenko

Sunt doua jucatoare care forteaza cu al doilea serviciu, iar in acest duel vor avea nevoie sa faca asta. In principiu, ambele sunt agresive atunci cand vad ca serviciul adversarei nu merge. H2H este 2-1 pentru Keys. Daca meciul se va prelungi, atunci nu vad cum pronosticul nostru, peste 8,5 duble greseli, cota 1.72 la Betano, nu va fi castigator.

Ponturi Keys – Ostapenko

Collins castiga - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Keys

  • Keys are sase turnee importante cucerite in cariera, inclusiv un titlu la Cincinnati, in 2019. In acest sezon, americanca de 27 de ani s-a impus la Adelaide 2. E o stagiune mult mai buna decat precedenta, dar sa nu uitam ca Madison a fost jucatoare de top 10. Acum se afla pe pozitia a 24-a in clasamentul fetelor.
  • A pierdut surprinzator in primul tur la Toronto, cu Muhammad, scor 6-7, 4-6. Desi nu e clar dupa scor, Keys a servit groaznic, cu 7 duble si 11 mingi de break acordate adversarei. In runda inaugurala, Keys a trecut de Putintseva, scor 7-5, 6-3.

Ostapenko

  • Ostapenko se numara printre sportivele pe care cu greu le intelegi. Putem spune insa ca acum joaca mai bine, mai concentrat. Are si un titlu in 2022, obtinut la Dubai. Jucatoarea din Letonia a urcat pana pe locul 15, iar frustrarile de pe teren au fost ceva mai putine la numar.
  • Eliminata in turul secund la Toronto, Jelena a scos-o pe Haddad Maia in prima partida la Cincinnati, scor 6-4, 6-4. Doar doua duble greseli si 78% puncte castigate pe primul serviciu.

Pariaza pe Cota 1.72 la Betano!

Plasează pariul