Kerber - Bertens. Echilibrul pare sa fie cuvantul de baza

Sambata, de la ora 17:30, avem partida Kerber - Bertens, din turul III de la Roland Garros. La cum au evoluat cele doua pana acum, este clar ca vom avea un duel intins pe mai multe game-uri.
Kerber

Kerber se afla pe locul 12 in clasamentul WTA, desi in 2017 a avut doar semifinale la Dubai (EAU) si Tokyo sau sferturi de finala la Indian Wells.

A inceput chiar cu un titlu, la Sydney, si a continuat sirul victoriilor la Melbourne, unde s-a oprit in semifinale. La Doha, a fost eliminata in sferturile de finala, la fel si in turneele din State – Indian Wells si Miami. Prezenta la Dubai a insemnat un penultim act. Alt sfert de finala l-a bifat la Roma, pe zgura. In runda inaugurala, a invins-o pe Barthel (GER), scor 6-2, 6-3, iar in turul anterior a trecut de o romanca, Bogdan, scor 6-2, 6-3.

Bertens este o olandeza in varsta de 26 de ani, clasata pe locul 22 WTA, care a cucerit cinci titluri in cariera. Partea interesanta este ca toate au venit pe zgura.

Jocul lui Kiki pe hard in 2018 a fost destul de modest, iar primul rezultat notabil, chiar un titlu, a venit pe zgura de la Charleston. Forma buna pe suprafetele lente a continuat cu finala la Madrid sau sfert de finala la Nurnberg (GER). Pentru a ajunge in turul III, a trecut de doua jucatoare din Belarus, 6-2, 6-1 cu Sabalenka si 6-4, 6-2 cu Sasnovich.

Adversarele n-au fost dintre cele mai puternice, dar ambele tenismene s-au descurcat excelent pana acum. Calme, mereu cu solutii, atat Kerber cat si Bertens pot emite pretentii cel putin la semifinale. Am avut doua dispute Kerber – Bertens pana acum si ambele au ajuns in set decisiv. Atunci cand s-au confruntat la Roland Garros, in 2016, olandeza a avut castig de cauza, 6-2, 3-6, 6-3. Tot ea este favorita si acum, potrivit caselor de pariuri, dar ramane un duel in care este periculos sa pariezi pe vreun solist. Gandirea logica ne duce spre un meci echilibrat, iar over-ul este solutia perfecta de pariere.

Pronosticuri Olympiakos - Betis