Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Kenin vs Sakkari ponturi pariuri si pronosticuri 07.06.2021

Kenin si Sakkari se intalnesc luni, 7 iunie, nu mai devreme de ora 12 in optimile de finala la Grand Slam-ul Roland Garros. Ne asteptam la un duel de durata.

Sonya Kenin

Sonya Kenin – Ponturi tenis

Ponturi Kenin – Sakkari

sub 2.5 goluri - Cota 1.96 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Kenin vs Sakkari

Kenin conduce cu 2-1 duelurile directe contra lui Sakkari, dar niciodata nu s-au intalnit pe zgura. Se anunta un duel disputat, de lunga durata, poat chiar de 3 seturi. Sakkari este favorita, dar Kenin ramane o jucatoare de top, mai ales ca anul trecut a jucat finala la acest turneu. Recomand pronosticul „peste 19,5 game-uri”, la o cota de 1.54 la agentia online 888sport.

Kenin

  • Kenin ocupa locul 5 in topul mondial si este una dintre favoritele la castigarea Grand Slam-ului Roland Garros.
  • Nu a avut un parcurs usor la acest turneu, dar a reusit sa treaca de Ostapenko (44 WTA) si Pegula (29 WTA) in 3 seturi, ca in turu II sa o invinga ceva mai usor pe Baptiste (203 WTA), in doua seturi.
  • Nu a avut rezultatele dorite la precedentele turnee pe zgura, aceasta fiind eliminata inca din primul tur la Stuttgart si Roma.
  • Anul trecut la French Open, Kenin juca finala contra lui Swiatek, meci pierdut cu 6-4, 6-1.

Sakkari

  • Sakkari ocupa locul 18 WTA, dar dupa acest turneu va urca in clasament.
  • Nu se poate luada cu evolutii foarte bune in acest sezon de zgura, fiind eliminata in turul II la Roma si Stuttgart, iar la Madrid a parasit competitia in optimile de finala.
  • Un singur set a pierdut pana acum in primele 3 meciuri la Roland Garros, reusind sa treaca in doua seturi de Zavatska si Paolini, iar in turul III s-a impus la capatul a 3 seturi in fata lui Mertens.
  • Anul trecut la French Open, Sakkari era eliminata in turul III de Trevisan, scor 1-6, 7-6, 6-3.