Kenin - Abanda. Americanca a facut un pas mai clar in circuitul WTA

Joi noaptea, de la ora 02:00, avem disputa Kenin - Abanda, in turul secund de la Quebec. Tanara americanca a aratat foarte multe calitati in acest sezon.
kenin

Kenin este o americanca de doar 19 ani, ce se afla pe pozitia a 67-a in clasamentul WTA. Are trei titluri ITF in cariera, cate unul in fiecare dintre ultimele trei sezoane,

Sezonul actual l-a inceput la Auckland, unde a ajuns in sferturile de finala, iar la Mallorca, pe iarba, a ajuns in semifinale pornind din calificari. Dupa trofeul de la Berkeley (SUA), a mai realizat un tur III la US Open. In runda inaugurala, a invins-o pe Barthel (GER), scor 6-3, 6-4.

Abanda este din Canada, are 21 de ani si se afla pe locul 196 in clasamentul fetelor. Nu a intrat niciodata in prima suta mondiala si nu are niciun titlu cat de cat important in cariera.

Sezonul actual n-a fost unul prea consistent pentru Francoise, care n-a prea legat victorii, iar momentul acesta cred ca este cel mai bun ai ei in 2018. Vine dupa „sferturi” la Chicago, iar in primul tur a invins-o pe Martincova (CZE), scor 4-6, 6-2, 6-2.

Evident, Abanda a beneficiat de un wildcard pentru a intra pe tabloul principal, iar eu zic ca-l merita. Nu neaparat pentru ce a aratat in acest sezon, dar este o jucatoare interesanta si talentata. Ma asteptam sa creasca mai mult, insa deocamdata n-am vazut acest lucru. Kenin este mai decisa si a luat mai tare circuitul WTA. Am vazut cum joaca fara frica, mereu ofensiva, dar capabila sa mentina un raliu daca este in avantajul ei. Pe ea o sa mizez si-n noaptea asta, desi n-am garantia ca va fi un meci usor sau scurt.

Pronosticuri Celtic - Rosenborg