Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Kateryna Baindl vs Ana Bogdan ponturi si pronosticuri 30.07.2022

Sambata este zi de tenis, iar nu inaintea orei 11:00, ora Romaniei, la WTA Varsovia se intalnesc Ana Bogdan si Kateryna Baindl, duel din semifinale si pe care poti sa-l urmaresti pe Digi Sport 2.
Kateryna Baindl vs Ana Bogdan
July 30,2022
11:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Kateryna Baindl vs Ana Bogdan

Favorita din nou, Ana Bogdan ma astept sa joace finala fara sa piarda set. Drept urmare recomandarea mea este victorie Ana Bogdan, cota 1.50 la Superbet.

Ponturi Kateryna Baindl – Ana Bogdan

Victorie SImona Halep scor 2-0- Cota 1.65⭐
Pariază acum

Kateryna Baindl

  • Evolutia jucatoarei aflate pe locul 190 in lume a fost peste asteptari. Si-a inceput aventura in calificari, dar cumva a reusit sa intre pe tabloul principal din postura de lucky loser.
  • Pana aici a pierdut un singur set de la intrarea pe tabloul principal si acela in sfertrurile de finala. A jucat atunci contra croatei Petra Martic.
  • Putin peste doua ore a durat meciul cu Petra Martic. Desi a plecat cu a doua sansa pe hartie, Baindl a trecut cu 1-6, 6-3, 6-4 de locul 56 in lume.

Ana Bogdan

  • Aflata in postura de favorita din nou, Ana Bogdan si-a facut bine treaba la WTA Varsovia si spera la tot ce e mai bine pentru ea.
  • Este fara set pierdut, o performanta notabila pentru jucatoarea din Romania care in runda anterioara a trecut de brazilianca Pigossi.
  • Astfel, de o ora si opt minute a avut nevoie pentru a trece de locul 113 in lume. 6-1, 6-1 a fost scorul unui meci unde pe teren s-a vazut o singura jucatoare.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul