Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Katerina Siniakova vs Cori Gauff ponturi și pronosticuri 16.01.2023

Nu înaintea orei 05:30, Anna Bondar (Ungaria) și Ana Bogdan (România) se vor duela în primul tur al Grand Slam-ului de la Melbourne.
Katerina Siniakova vs Cori Gauff
January 16,2023
05:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Katerina Siniakova vs Cori Gauff

Într-o formă foarte bună și dornică să confirme câștigarea turneului de la Auckland, Gauff este jucătoarea pe mâna cui merg. Victorie Cori Gauff cu scorul de 2 la 0, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Katerina Siniakova – Cori Gauff

Victorie Cori Gauff cu scorul de 2 la 0 - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Katerina Siniakova

  • Cu meciuri în picioare înaintea debutului de Australian Open, Katerina Siniakova a evoluat deja în șase dueluri în acest sezon.
  • Cel mai recent dintre meciuri a fost eșecul din optimile Adelaide 2, unde asfârșit învinsă de franțuzoaica Caroline Garcia. Meciul s-a încheiat cu victoria locului 4 WTA, 6-3, 3-6, 7-5.
  • Cea mai bună prestație a ei la Australian Open a fost atingerea turului al doilea. În 2015 și 2018 a reușit această performanță.

Cori Gauff

  • În vârstă de 18 ani, americanca Cori Gauff a reușit ca în 2020 să atingă turul al patrulea la Australian Open, ceea ce reprezintă cea mai bună prestație a ei.
  • Locul 7 în ierarhia mondială trece printr-o perioadă foarte bună și cu puțin timp în urmă a reușit să își mai treacă în palmares câștigarea unui trofeu.
  • Cori Gauff a triumfat la Auckland, acolo unde a participat în primul turneu al anului. În finală a învins-o cu scorul 6-1, 6-1 pe Rebeka Masarova.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul