Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Katarzyna Kawa vs Ons Jabeur ponturi si pronosticuri 29.06.2022

Miercuri, nu inaintea orei 18:30, in turul al doilea al turneului de la Wimbledon, poloneza Ktarzyna Kawa si tunisianca Ons Jabeur se vor duela. Cine t rece mai departe se dueleaza cu invingatoarea meciului Parry – Hontama.
Katarzyna Kawa vs Ons Jabeur
June 29,2022
18:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Katarzyna Kawa vs Ons Jabeur

Exista o mare diferenta intre cele doua jucatoare si cu toate ca se va juca pe iarba, optez pentru succesul lui Jabeur intr-o maniera caracteristica. Drept urmare, recomandarea mea pentru acest eveniment sportiv este sub 19.5 game-uri, cota 1.47 la Superbet.

Ponturi Katarzyna Kawa – Ons Jabeur

peste 19.5 game-uri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Katarzyna Kawa

  • Intrarea ei pe tabloul principal s-a facut in anumite conditii, avand in vedere ca a fost nevoita sa treaca si de febra calificarilor.
  • Dupa ce nu a pierdut set in cele trei evenimente din calificari, Kawa in primul tur de la Wimbledon 2022 a avut nevoie de set decisiv.
  • Pusa fata in fata cu Marino (104 WTA) si considerata outsider, sportiva aflata pe locul 132 mondial a reusit sa castige cu scorul de 6-4, 3-6, 7-5.

Ons Jabeur

  • Jucatoarea din Tunisia este pe locul 2 in lume, insa cand vine vorba despre cap de serie la Wimbledon 2022 ea pleaca cu a treia sansa.
  • Ons Jabeur a triumfat la Berlin inaintea venirii sale la All England Club si lucrul acesta a ajutat-o sa urce in clasamentul general al tenisului feminin.
  • Nu este intamplatoare forma de moment, a tinut s-o arate si in turul inaugural de la Wimbledon 2022, acolo unde a dispus cu 6-1, 6-3 de Bjorklund (125 WTA).

Pariaza la Superbet pe meciurile de la Wimbledon!

Plasează pariul