Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Karolina Pliskova vs Bianca Andreescu ponturi si pronosticuri 15.06.2022

Miercuri, dar nu inaintea orei 11:00, ora Romaniei, Karolina Pliskova si Bianca Andreescu se intalnesc in saisprezecimile de finala de la WTA Berlin.
Karolina Pliskova vs Bianca Andreescu
June 15,2022
12:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Karolina Pliskova vs Bianca Andreescu

Instabilitatea celor doua jucatoare la primul lor meci pe iarba m-a convins sa mizez pe un duel unde putem avea parte de tie-break. Recomand peste 20.5 game-uri, cota 1.65 la Superbet.

Ponturi Karolina Pliskova – Bianca Andreescu

Scor corect 2-0 Jelena Ostapenko - Cota 1.72⭐
Pariază acum

Karolina Pliskova

  • Locul 7 in lume nu mai este la inatlime dupa ce in ultimele luni n-a putut sa tina ritmul cu cele pe care le-a intalnit in circuit.
  • Drepte urmare, Karolina a si pierdut cateva meciuri importante si a fost la un pas din nou sa cedeze dupa ce a jucat contra Kaiei Kanepi in turul I la Berlin.
  • Astfel, locul 7 in lume a fost nevoit sa revina de la 0-1 la seturi si intr-un final a castigat cu 6-7 (5), 6-0, 6-0, totul dupa aproape doua ore de stat in teren.

Bianca Andreescu

  • Jucatoarea canadianca a fost si ea la inaltime in cel mai recent duel si drept recompensa a ajuns in fata Karolinei Pliskova, in faza optimilor de finala.
  • Siniakova i-a stat de partea cealalt a fileului Biancai Andreescu si a avut nevoie de trei seturi sa o poata invinge pe aceasta.
  • Drept urmare, Bianca a trecut cu 6-4, 4-6, 6-4 de locul 63 in lume, totul dupa ce a revenit de la 0-2 la game-uri in setul decisiv.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la WTA Berlin.

Plasează pariul