Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Karolina Muchova vs Irina Begu ponturi și pronosticuri 02.06.2023

De la ora 17:30, Karolina Muchova (Cehia) și Irina Begu (România) au meci în șaisprezecimile French Open 2023. Învingătoarea va juca în turul următor cu învingătoarea meciului Tauson vs Avanesyan.
Karolina Muchova vs Irina Begu
June 02,2023
17:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Karolina Muchova vs Irina Begu

Fără set pierdut la această ediție, Irina a avut meciuri ușoare și în ciuda cotelor caselor de pariuri nu mă aștept să iasă învingă din teren. Muchova vine după un meci cu probleme, arătând că este extrem de vulnerabilă. Victorie Irina Begu este recomandarea mea, cotă 2.20 la Superbet.

Ponturi Karolina Muchova – Irina Begu

Victorie Irina Begu - Cota 2.20⭐
Pariază acum

Karolina Muchova

  • Evoluția Karolinei Muchova la French Open este într-o creștere evidentă. În ultimele trei ediții a reușit să atingă șaisprezecimile, dar nu a trecut mai departe de această fază.
  • În chiar primul tur a avut un meci greu. Maria Sakkari a stat de partea cealaltă a fileului și nu a contat că este jucătoare de top 10.
  • Victoria muncită asupra lui Sakkari (7-6, 7-5) s-a resimțit în evoluția din turul secund. Jucătoarea de pe locul 103 mondial i-a smuls un set, iar meciul care a durat aproape două ore s-a încheiat cu 6-3, 0-6, 6-3.

Irina Begu

  • Cu doar câteva luni înainte să împlinească 33 de ani, Irina Begu se apropie de egalarea celei mai bune performanțe din cadrul unui turneu de Grand Slam și anume faza optimilor.
  • La ediția trecută a French Open a fost eliminată în optimi, iar după cum joacă nu este de mirare dacă trece și de Karolina Muchova, contrar cotelor listate de către specialiști.
  • În meciurile cu Anna Bondar și Sara Errani nu a pierdut set. Mai mult, în duelul cu italianca Errani disputat în turul anterior a stat în teren doar o oră și 13 minute. 6-3, 6-0 a fost scorul acelei partide.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Roland Garros!

Plasează pariul