Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Karolina Muchova vs Elina Avanesyan ponturi și pronosticuri 04.06.2023

Duminică, de la ora 14:00, Karolina Muchova și Elina Avanesyan se duelează în optimile de finală ale Roland Garros. Turneul este transmis de Eurosport. Cine câștigă joacă în sferturi cu Pavlyuchenkova sau Mertens.
Karolina Muchova vs Elina Avanesyan
June 04,2023
14:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Karolina Muchova vs Elina Avanesyan

Există o favorită certă pe hârtie și dacă luăm în considerare adversarii pe care i-a avut, este de așteptat să vedem o victorie ușoară a Muchovei. Vă recomand scor corect 2-0 Karolina Muchova, cotă 1.64 la Superbet.

Ponturi Karolina Muchova – Elina Avanesyan

ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Karolina Muchova

  • Pentru Karolina Muchova este un moment bun și are ocazia să obțină cel mai bun rezultat al său din cadrul participărilor la Roland Garros.
  • Jucătoarea aflată pe locul 43 în lume a pierdut un singur set în cele trei meciuri și acela în turul al doilea al turneului.
  • În turul anterior Irina Begu i-a fost rivală. Din păcate pentru favorita 27 lucrurile nu au mers în favoarea ei și Muchova s-a impus cu 6-3, 6-2.

Elina Avanesyan

  • Accederea în turul 4 la Roland Garros este cel mai bun rezultat al Elinei Avanesyan din întreaga sa carieră care nu este una lungă având în vedere că urmează să împlinească 21 de ani.
  • Belinda Bencic este numele celei pe care a eliminat-o în primul tur. A urmat un duel cu Jeanjean și în turul anterior a trecut de Tauson.
  • Meciul cu daneza Tauson a început de la 0-1 la seturi, dar după două ore și 22 de minute scorul a fost 3-6, 6-1, 7-5.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul