Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Karolina Muchova vs Elena Rybakina ponturi și pronotciuri 16.03.2023

Nu înaintea orei 20:00, Karolina Muchova (Cehia) și Elena Rybakina (Kazakhstan) vor fi rivale în sferturile Indian Wells. Meciul lor este transmis pe Digi Sport 2.
Karolina Muchova vs Elena Rybakina
March 16,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Karolina Muchova vs Elena Rybakina

Este 1-0 la meciuri directe pentru Muchova, doar că acum vorbim despre un cu totul alt nivel și o formă bună traversată de jucătoarea din Kazahstan. Recomandarea mea este victorie Elena Rybakina, cotă 1.42 la Superbet.

Ponturi Karolina Muchova – Elena Rybakina

peste 20.5 game-uri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Karolina Muchova

  • În vârstp de 26 de ani, Karolina Muchova este doar locul 76 în lume, dar va urca începând de luni, dată fiind performanța de a accede în sferturile WTA Indian Wells.
  • Patru este numărul de meciuri jucate în cadrul acestui turneu, iar în trei dintre ele a fost nevoită să joace set decisiv.
  • Astfel, în optimile de finală s-a duelat cu Marketa Vondroussova, o jucătoare care reprezintă și ea Cehia. După mai bine de două ore și jumătate s-a impus cu 6-4, 6-7 (2), 6-4.

Elena Rybakina

  • Faptul că este pe locul 10 mondial nu trebuie să mire că s-a calificat în această fază. Elena Rybakina chiar a jucat bine și s-a calificat en-fanfare până aici, unde din nou pleacă favorită.
  • Sportiva din Kazakhstan a reușit ca în cele trei dueluri deja disputate să încheie mereu în minimum de seturi. Așa a terminat cu Sofia Kenin, Badosa și Gracheva.
  • Varvara Gracheva este jucătoarea pe care a întâlnit-o în turul anterior. Meciul cu locul 66 în lume a fost unul neașteptat de ușor, Rybakina a reușit să câștige cu 6-3, 6-0.

Pariază la Superbet pe supermeciurile de tenis de la Indian Wells!

Plasează pariul