Karlovic - Young. Americanul are doar trei victorii in acest sezon

In primul tur la Atlanta, putem sa pariem pe partida Karlovic - Young, un duel pe care ma astept ca gigantul croat sa-l aiba sub control. Ora partidei n-a fost inca stabilita.

Karlovic ramane acel adversar pe care nu-ti doresti niciodata sa-l intalnesti, desi croatul a ajuns la 39 de ani si a cazut pana pe locul 110 in clasamentul ATP.

Eliminat in turul III la Melbourne, Ivo a parasit repede competitia si la Quito, in runda secunda. La New York, a facut „sferturi”, dar urmatoarele trei meciuri au insemnat tot atatea infrangeri. A fost solid la Houston, facand semifinale, dar finalul perioadei pe zgura n-a fost stralucit. Ma asteptam sa joace mai bine pe iarba, dar atat la Wimbledon, cat si la Newport a fost eliminat in turul II. Are 8 infrangeri in ultimele 10 meciuri in circuit.

Young a ajuns la 28 de ani si n-are niciun titlu important in cariera. In plus, a ajuns sa ocupe doar locul 232 in clasamentul baietilor, avand un sezon ratat din toate punctele de vedere.

Donald a castigat doar trei meciuri in 2018, cate unul la Delray Beach, Sarasota (SUA) si in primul tur al calificarilor la Wimbledon. Niciunul dintre adversari nu era in top 150. La Newport, a fost scos in runda inaugurala de la Pospisil (CAN), scor 6-7, 1-6.

H2H este 3-1 pentru Ivo, insa Donald a castigat ultima disputa directa, anul trecut, la Delray Beach, scor 7-6, 7-6. In ciuda varstei, nu cred ca jucatorul din Crotia se va impiedica in acest meci. Are in continuare pofta de tenis, lucru care nu prea poate fi spus despre Young. Singurul semn de intrebare ar fi ca Ivo a jucat o singura data la Atlanta, in 2013, iar atunci a fost scos in primul tur. Young a ajuns pana in „sferturi” in 2017, dar trecand de doi adversari sub nivelul sau, in set decisiv. Chiar daca se va ajunge in tie-break, il vad pe Karlovic mai concentrat.

Pronosticuri NY City - Chicago Fire