Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Karen Khachanov vs Diego Schwartzman ponturi si pronosticuri 10.04.2022

Duminica, nu inainte de ora 11:00, la Monte Carlo, Karen Khachanov si Diego Schwartzman se vor duela in turul I al ATP Monaco. Invingatorul acestui duel il intalneste pe Fucsovics vs Harris.
Karen Khachanov vs Diego
April 10,2022
11:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Karen Khachanov vs Diego Schwartzman

Tenisul deloc solid practicat de Khachanov si faptul ca Schwartzman este un adept al aceste suprafete ma face sa mizez pe victorie Diego Schwartzman, cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Karen Khachanov – Diego Schwartzman

Victorie Irina Bara - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Karen Khachanov

  • Nu este cel mai bun moment pentru ca jucatorul rus aflat pe locul 24 in lume sa treaca la tenisul pe zgura. Acesta vine dupa trei infrangeri consecutive, dar e drept ca s-a intamplat asta pe hard.
  • Dupa ce a fost eliminat de la Dubai, Karen a parasit turneele de la Indian Wells si Miami dupa doar primul joc, desi poate a plecat cu prima sansa.
  • Cel mai recent dintre jocuri l-a avut contra locului 34 ATP, americanul Paul. A fost 4-6, 6-3, 6-7 dupa doua ore si jumatate de la primul schimb.

Diego Schwartzman

  • Aflat intr-o forma foarte modeste, Diego Schwartzman revine pe suprafata lui favorita, respectiv pe zgura de la Monte Carlo.
  • Argentinianul aflat pe locul 16 in lume, Diego a fost eliminat dupa doar primul sau duel de la Atp Miami, unde in fata l-a avut pe Kokkinakis.
  • De altfel, in ultimele patru jocuri el a pierdut cel putin un set de fiecare data cand a jucat, indiferent daca s-a impus sau nu. Trei dintre meciuri chiar au ajuns in setul decisiv.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul