Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Kalinina vs Cirstea ponturi pariuri si pronosticuri 11.01.2022

Marti dimineata, incepand cu ora 07:00, Sorana Cirstea o va intalni pe Kalinina in primul tur la WTA Adelaide 2. Se impune sportiva noastra?
Kalinina vs Cirstea
January 11,2022
07:00

Ponturi Kalinina vs Cirstea

1 solist - Cotă 2.15 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Kalinina vs Cirstea

Sorona Cirstea a aratat bine in acest inceput de sezon si are planuri mari pentru sezonul australian. Ma astept respecte statul de favorita si sa se impuna. Recomand pronosticul „2 solist”, la o cota de 1.78, de care puteti profita la agentia de pariuri online 888sport.

Kalinina

  • Kalinina se afla in prezent pe locul 52 in lume, aceasta fiind si cea mai buna clasare a sa din cariera. Este pentru prima data in cariera cand apare pe tabloul principal de la Adelaide International.
  • Jucatoarea din Ucraina a debutat cu stangul in sezonul australian, pierzand in primul tur la Melbourne Summer Set 2 cu Tauson (41 WTA), scor 7-5, 6-3. Inainte de acest turneu a participat la Linz, unde a fost eliminata in optimi de Kurdemetova (30 WTA).
  • 2.04 este cota pentru o victorie cu Sorana Cirstea.

Cirstea

  • Sorana Cirstea se afla in prezent pe locul 39 in topul mondial, fiind departe de cea mai buna clasare a sa, respectiv 21 WTA.
  • A debutat cu dreptul in 2022, cu o victorie clara obtinuta in primul tur la Melbourne Summer Set 2, dublu 6-0 cu Gracheva (77 WTA), dar apoi nu a avut nicio sansa cu Anisimova (78 WTA), scor 6-4, 6-1, cea care a castigat turneul.
  • Este pentru prima data cand Sorana o intalneste pe Kalinina si are prima sansa la calificarea in optimile de finala.

Pariaza pe COTA 1.78 la 888sport!

Plasează pariul