Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nu înaintea orei 01:30, duminică dimineață, Kaia Kanepi și Sorana Cîrstea se duelează în cadrul calificărilor pentru WTA Adelaide 2.

Nu înaintea orei 01:30, duminică dimineață, Kaia Kanepi și Sorana Cîrstea se duelează în cadrul calificărilor pentru WTA Adelaide 2.
Kaia Kanepi vs Sorana Cîrstea
January 08,2023
01:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Kaia Kanepi vs Sorana Cîrstea

De-a lungul anilor s-au tot duelat, însă Sorana a jucat mai bine pe suprafață dură și i-ar putea pune probleme jucătoarei din Estonia. Sorana Cîrstea +3.5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Kaia Kanepi – Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea +3.5 game-uri - Cota 1.53⭐
Pariază acum

Kaia Kanepi

  • Anul a început cu participă la două turnee interesante pentru Kaia, însă nu a impresionat la primul. A părăsit competiția imediat după cel de-al doilea duel.
  • Este vorba despre WTA Adelaide, acolo unde a cedat cu 0-2 în optimi, cu Marketa Vondrousova de partea cealaltă a fileului.
  • Tot în două seturi s-a terminat și meciul cu Bondar, asta după ce a trecut cu scorul de 6-1 și 7-6(5), în semifinalele calificărilor.

Sorana Cîrstea

  • Jucătoarea din România a jucat și ea la WTA Adelaide 1, acolo unde nu a reușit să treacă de Ons Jabeur, iar meciul s-a încheiat în minimum de seturi.
  • La fel precum Kanepi, Sorana a cedat în optimile turneului Adelaide 1, acolo unde s-a oprit în același punct și tot după un joc decis rapid.
  • Pe de altă parte, în calificările pentru Adelaide 2, Sorana s-a prezentat mai bine și a știut să pună problema în fața Camilei Giorgi, pe care a învins-o cu 6-0 în decisiv.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul feminin!

Plasează pariul