Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jule Niemeier vs Elena Rybakina ponturi și pronosticuri 18.04.2023

Duelul dintre jucătoarele Jule Niemeier și Elena Rybakina se va disputa marți, dar nu înaintea orei 11:00 și este transmis de Digi Sport 2.
Jule Niemeier vs Elena Rybakina
April 18,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jule Niemeier vs Elena Rybakina

Net superioară adversarei sale, Rybakina este într-un moment bun și pe care mă aștept să-l prelungească și la finalul partidei cu Niemeier. Scor corect 0-2 Elena Rybakina, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Jule Niemeier – Elena Rybakina

Ambele marchează - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Jule Niemeier

  • Jucătoarea din Germania s-ar putea spune că are un mic avantaj pentru că susținerea publicului o să fie importantă, însă nu este chiar în cea mai bună formă.
  • Jule Niemeier a pierdut patru din ultimele cinci meciuri și singurul succes a venit în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia pe care a întâlnit-o în Billie King Cup și a învins-o cu 6-2 în decisiv.
  • Nici pe zgură nu a excelat, acolo unde a jucat o singură dată în 2023 și a fost învins-o cu scorul de 6-4, 6-1 de către locul 67 mondial, Caty McNally (SUA).

Elena Rybakina

  • Sportiva din Kazakhstan este clar într-un moment bun al carierei sale și chiar se află pe locul 2 în clasamentul live WTA Race.
  • S-a descurcat magistral și în dubla dispută cu Polonia din cadrul Billie King Cup unde a dispus în două seturi de Falkowska și Magda Linette.
  • Mai mult, deși a pierdut două din ultimele cinci meciuri jucate pe zgură, Rybakina tot a smuls un set de fiecare dată.

Pariază la Superbet pe meciurile de la WTA Stuttgart!

Plasează pariul