Johnson - Medvedev. Ne putem astepta la orice rezultat

Marti, de la ora 14:30, in primul tur de la Eastbourne (GBR), avem partida Johnson - Medvedev. Niciunul n-a inceput cu dreptul sezonul pe iarba.
Johnson

Johnson este un american in varsta de 28 de ani ce ocupa locul 42 in clasamentul baietilor. Are trei titluri cucerite in cariera,  la Nottingham (GBR), pe iarba, si de doua ori la Houston (SUA), pe zgura.

A facut semifinale la Delray Beach, performanta repetata si la challengerul de la Irving. Singurul trofeu din 2018 a venit la Houston (SUA). Inainte de Roland Garros, a ajuns in semifinale la Geneva, dar la turneul de Mare Slem s-a oprit in turul III. La Halle, a fost scos in doua seturi de Paire (FRA), in runda inaugurala.

Medvedev este un rus in varsta de 22 de ani, clasat pe locul 59 ATP. Cel mai bun rezultat al sau in 2017 a fost obtinut chiar in debutul sezonului, finala de la Chennai (IND).

2018 a sosit chiar cu primul titlu din cariera, la Sydney. Eliminat devreme la Melbourne si Montpellier, Daniil a ajuns sa faca totusi „sferturi” la Rotterdam. Pe zgura, a iesit din primul tur la trei turnee – Estoril, Madrid si Roma, inainte sa repete contraperformanta si la Roland Garros. Pe iarba, a castigat o partida atat la S-Hertogenbosch, cat si la Londra.

Jocul lui Medvedev nu impresioneaza in acest moment, asa cum o facea anul trecut, insa rusul a trecut deja de un american, Sock, in acest sezon pe iarba. Problema lui Medvedev a fost clar frecventa primului serviciu. Atunci cand acesta intra, punctul se construieste mai usor. Pe Johnson il stim, este genul de tenismen stabil pe orice suprafata. Doar ca stagiunea precedenta, pe iarba, rezultatele n-au fost cele asteptate. Si nici inceputul in 2018 nu este promitator. Ma astept ca ambii sa traga tare pentru a-si construi moralul necesar abordarii Wimbledon-ului.

Pont pariuri Liverpool - Chelsea