Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jiri Lehecka vs Nick Kyrgios ponturi si pronosticuri 07.06.2022

Incepand cu ora 15:00, in saisprezecimile turneului ATP de la Stuttgart, pe iarba are loc duelul dintre Jiri Lehecka si australianul Nick Kyrgios. Invingatorul ar putea juca cu Basilashvili (favoritul numarul 5).
Jiri Lehecka vs Nick Kyrgios
June 07,2022
15:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Jiri Lehecka vs Nick Kyrgios

Diferenta dintre cei doi jucatori nu este una mare, avand in vedere ca sunt colegi de clasament, insa serviciul si experienta australianului ma astept sa faca diferenta. Victorie 2-0 Nick Kyrgios este recomandarea mea, cota 1.60 la Superbet.

Ponturi Jiri Lehecka – Nick Kyrgios

victorie Carlos Alcaraz +1.5 seturi - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Jiri Lehecka

  • Aflat pe locul 79 in ierahia mondiala, cehul Juru Lehecka nu vine deloc dupa un turneu bun, avand in vedere ca a fost eliminat dupa doar primul duel al French Open 2022.
  • Pus fata in fata cu belgianul David Goffin, cehul a reusit doar sa castige un set in acel eveniment si astfel ajunge la doua infrangeri consecutive. 4-6, 6-4, 4-6, 4-6 a fost scorul contra lui Goffin *41 ATP).
  • Acum pleaca din nou cu a doua sansa, asa cum s-a intamplat si in cel mai recent meci.totodata va fi si prima confruntare cu Nick Kyrgios.

Nick Kyrgios

  • Nu a participat la French Open, iar cel mai recent turneu la care a luat parte este cel de la Houston, acolo unde a fost eliminat in semifinale.
  • Locul 78 in lume are acum prima sansa si trebuie sa demonstreze ca si-a revenit dupa perioada din ultima luna cand n-a fost deloc angrenat in competitii.
  • Australianul Nick Kyrgios a vrut sa se reintoarca acasa si drept urmare nu a participat la cel de-al doilea Grand Slam al anului.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul