Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jessica Pegula vs Yulia Putintseva ponturi și pronosticuri 09.08.2023

Miercuri, începând cu ora 19:30, Jessica Pegula și Yulia Putintseva se vor duela în cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului WTA de la Montreal.
Jessica Pegula vs Yulia Putintseva
August 09,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jessica Pegula vs Yulia Putintseva

Rezultatele din ultimul timp ale Jessicăi parcă nu o face de temut în fața unei sportive precum este Putintseva și drept urmare o eventuală victorie nu o să fie ușor de obținut. Vă recomand peste 18,5 game-uri, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Jessica Pegula – Yulia Putintseva

victorie Slovenia -2,5 goluri - Cota 1.63⭐
Pariază acum

Jessica Pegula

  • Favorită numărul 4 la câștigarea turneului canadian, Jessica Pegula va fi la primul său duel la Montreal 2023. Pentru că are acest statut de favorită, formatul spune că intră în joc abia din turul secund.
  • Cel mai recent meci al său a avut loc în urmă cu cinci zile și s-a disputat în semifinalele WTA Washington. Locul 3 în lume a pierdut în decisivul meciului cu Maria Sakkari.
  • Pe de altă parte, la WTA Montreal a trecut ceva timp de când o jucătoare din SUA nu a mai triumfat. Ultima a fost Monica Seleș, în anul 1998.

Yulia Putintseva

  • Yulia Putintseva revine pe tabloul principal și o face cu moralul ridicat după ce era să fie exclusă din cauza înfrângerii din calificări.
  • Jucătoarea din Kazahstan a pierdut în calificări, dar datorită unui lucky loser a intrat pe tabloul principal unde a debutat cu dreptul.
  • Bernarda Pera – Yulia Putintseva s-au duelat în primul tur, iar kazaha aflată pe locul 61 WTA a trecut cu 6-3, 6-4 de sportiva din SUA. Totul a durat 1 oră și 25 de minute, timp în care Yulia a pierdut un singur game pe propriul serviciu.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la WTA Montreal!

Plasează pariul