Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jessica Pegula vs Simona Halep ponturi si pronosticuri 13.08.2022

Sambata, nu inaintea orei 20:00, americanca Jessica Pegula (7 WTA) si Simona Halep 915 WTA) se intalnesc in semifinalele WTA Toronto 2022. Cine castiga o va infrunta pe invingtaoarea meciului Beatriz Haddad-Maia – Karolina Pliskova.
Jessica Pegula vs Simona Halep
August 13,2022
20:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Jessica Pegula vs Simona Halep

O singura data s-au mai intalnit cele doua si atunci Pegula a mers mai departe prin neprezentarea SImonei Halep. Astept ca acum Simona sa-si arate suprematia si la final sa avem parte de o calificare in ultimul act. Victorie Simona Halep este recomandarea, cota 1.47 la Superbet.

Ponturi Jessica Pegula – Simona Halep

Sub 2.5 goluri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Jessica Pegula

  • Aflata pe locul 7 in lume, Jessica Pegula s-a calificat relativ usor in penultimul act al WA Toronto 2022, acolo unde a pierdut un singur set.
  • In turul anterior a dispus in minimum de seturi de Yulia Putintseva. Dupa 82 de minute de stat in teren, Jessica a dispus cu 6-3, 6-3 de sportiva din Kazakhstan.
  • Acum joaca pentru a doua oara in istorie impotriva SImonei. In urma cu un an, la Cincinnati, aaceasta s-a calificat prin neprezentarea Simonei.

Simona Halep

  • Locul 15 in lume este la nivel inalt si in cele patru dueluri disputate deja la WTA TRootno a stat departe de dueluri transate in decisiv.
  • Astfel, in meciul cu Cori Gauff din sfeturile de finala a reusit sa fie la inaltime si sa castige exact asa cum si noi am anticipat.
  • In jocul cu tanara sportiva americanca a avut nevoie de 109 minute de stat in teren. 6-4, 7-6 )2) a fost scorul in acel duel, unde Halep era favorita asa cum se intampla si acum.

Pariaza acum pe meciul Simonei Halep si fa-o la Superbet!

Plasează pariul