Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jessica Pegula vs Marta Kostyuk ponturi și pronosticuri 20.01.2023

De la ora 02:00, vineri dimineațî, Jessica Pegula (SUA) și Marta Kostyuk (Ucraina) vor sta față în față în faza șaisprezecimilor de finală ale turneului de Grand Slam de la Melbourne.
Jessica Pegula vs Marta Kostyuk
January 20,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jessica Pegula vs Marta Kostyuk

Foarte frumos jocul practicat de Pegula și lucrul acesta se vede prin prisma rezultatelor obținute. Tot pe mâna ei am decis să merg și acum, însă în minimum de seturi. Scor corect 2-0 este recomandarea mea, cotă 1.76 la Superbet.

Ponturi Jessica Pegula – Marta Kostyuk

Peste 20.5 game-uri- Cota 1.75⭐
Pariază acum

Jessica Pegula

  • Favorită să se califice în optimile de finală, Jessica Pegula este locul 3 în lume și lucrul acesta s-a văzut și până acum.
  • Printre cele două jucătoare pe cele pe care le-a eliminat se regăsește și Jaqueline Cristian, în chiar turul inaugural. Scorul acelei partide care a durat o oră a fost 6-0. 6-1.
  • În turul anterior a trecut de Sasnovich (38 WTA). Meciul a durat o oră și jumătate, iar la finalul jocului 6-2, 7-6 (5) a fost scorul partidei.

Marta Kostyuk

  • Jucătoarea din Ucraina este într-o punct al turneului unde nu era sigură că poate ajunge și drept urmare cota pe care a primit-o.
  • Mai mult decât atât, s-a calificat la pas, fără să piardă vreun set în fața jucătoarelor Anisimova și Gadecki.
  • Amanda Anisimova a rezistat doar 78 de minute, 6-3, 6-4 a fost scorul în acel duel. Contra australiencei Gadecki a încheiat sub o oră, 6-2, 6-1 a fost scorul atunci.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la Australian Open!

Plasează pariul