Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jessica Pegula vs Maria Sakkari ponturi și pronosticuri 05.08.2023

Sâmbătă seară, de la ora 21:00, Jessica Pegula și Maria Sakkari se vor duela în prima semifinală de la WTA Washington, iar meciul este transmis pe Digi Sport 4.
Jessica Pegula vs Maria Sakkari
August 05,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jessica Pegula vs Maria Sakkari

Este pentru a doua oară în 2023 când se duelează pe hard, iar în primul duel s-au întâlnit în iarnă, iar atunci americanca a câștigat în decisiv. Ambele au jucat bine și nu mare ar trebui să ne fie mirarea să vedem un meci la fel de strâns. Peste 19,5 game-uri este recomandarea mea, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Jessica Pegula – Maria Sakkari

Ambele marchează - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Jessica Pegula

  • În primul meci jucat de americancă la Washington a reușit să treacă cu scorul de 6-3, 6-4 de Peyton Stearns. Partida a durat o oră și 24 de minute.
  • În runda anterioară a avut ceva mai mult de muncă cu Elina Svitolina (27 WTA). Sportiva din Ucraina a luat primul set, dar favorita numărul 1 a știut să abordeze meciul.
  • Drept urmare, Pegula a confirmat statutul de favorit pe care l-a avut și într-un final a trecut cu 4-6, 6-3, 6-4 de Svitolina.

Maria Sakkari

  • Două meciuri a jucat și Maria Sakkari la Washington, dar a fost mult mai hotărâtă și s-a impus de fiecare dată.
  • Jucătoarea aflată pe locul 9 în ierarhia mondială a dispus cu 7-5, 6-2 de canadianca Leylah Fernandez și apoi a trecut de Madison Keys.
  • În sferturile de finală meciul se anunța ceva mai greu și americanca Keys era favorită. Însă, Maria a avut alte planuri și drept urmare a trecut cu 6-3, 6-3 fără să piardă set.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis!

Plasează pariul