Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jessica Pegula vs Maria Sakkari ponturi și pronosticuri 01.11.2022

Marți dimineață, de la ora 00:00, ora României, americanca Jessica Pegula și grecoaica Maria Sakkari se duelează în prima partidă a Grupei B de la Turneul Campioanelor. Partida este tranmisă și la televizor, pe Digi Sport 2.
Jessica Pegula vs Maria Sakkari
November 01,2022
00:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jessica Pegula vs Maria Sakkari

Aflată într-o formă bună și pusă în fața unui adversar pe care recent l-a învins fără drept de apel, mă aștept ca cifrele mai bune din dreptul ei să fie fructificate. Victorie Jessica Pegula este recomandarea mea, cotă 1.45 la Superbet.

Ponturi Jessica Pegula – Maria Sakkari

Victorie CSA Steaua - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Jessica Pegula

  • Aflată pe locul al treilea în ierarhia mondială, Jessica Pegula vine la Turneul Campioanelor după un turneu excelent pe care l-a făcut tot pe suprafață dură, respectiv la Guadalajara 2, în Mexic.
  • A fost un turneu unde în ultimul act a trecut în doar două seturi de Maria Sakkari. Doar o oră și unsprezece minute au stat cele două în teren, 6-2, 6-3 fiind scorul acelei partide.
  • De altfel, în cele cinci dueluri directe, Jessica Pegula a câștigat doar două din aceste dueluri și ambele în 2022, în minimum de seturi. Prima oară la Australian Open, iar a doua oară cu o săptămână în urmă.

Maria Sakkari

  • De ceva timp în top 10 WTA, Maria Sakkari intră în scena din postura de outsider în acest prim duel de la Turneul Campioanelor, unde are ocazia să se revanșeze în fața Jessicăi Pegula.
  • În ultima lună a jucat opt meciuri pe suprafață dură, acolo unde a obținut cinci victorii, iar în două din cele trei înfrângeri a cedat în fața unor sportive din Statele Unite ale Americii.
  • Aflată pe locul 5 în lume, Maria Sakkari era printre favorite și a reușit să ajungă în ultimul act, acolo unde a pierdut în două seturi, timp în care o singură dată a câștigat pe serviciul adversarului.

Pariază la Superbet pe meciurile de la WTA Finals!

Plasează pariul