Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jessica Pegula vs Magda Linette ponturi și pronosticuri 27.03.2023

Nu înainte de ora 20:30, Jessica Pegula și Magda Linette se vor duela în optimile de finală ale turneului de la Miami. Învingătoarea joacă împotriva învingătoarei duelului Zheng - Potapova.
Jessica Pegula vs Magda Linette
March 27,2023
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jessica Pegula vs Magda Linette

Poloneza are ceva probleme în fața jucătoarelor de un anumit nivel, iar Jessica Pegula pare că este în formă maximă și nu a pierdut set în cadrul acestui turneu. Victorie Jessica Pegula -3.5 game-uri, cotă 1.42 la Superbet, aceasta este recomandarea mea.

Ponturi Jessica Pegula – Magda Linette

victorie UTA Arad - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Jessica Pegula

  • Favorită numărul 3 la câștigarea turneului, Jessica Pegula a reușit să fie net superioară celor două adversare pe care le-a întâlnit până acum.
  • În chiar primul său meci pe care numărul 3 mondial l-a disputat la Miami Open a dispus cu 6-3, 6-1 de canadianca Katherine Sebov (172 WTA). 6-3, 6-1 a fost scorul unei partide care a durat o oră și șase minute.
  • În turul anterior a avut ceva mai mult de lucru în fața compatrioatei Danielle Rose Collins. 6-1, 7-6 (0) a fost scorul acelei partide susținute împotriva locului 30 mondial.

Magda Linette

  • Aflată pe locul 19 la nivel mondial, Magda Linette a împlinit de curând 31 de ani, dar pare că este într-o formă excelentă.
  • A început turneul din turul al doilea, unde a trecut cu scorul de 6-3, 6-4 de Evgeniya Rodina (369 WTA), având nevoie de o oră și jumătate.
  • Victoria Azarenka a fost un adversar mai bun, iar lucrul acesta s-a văzut pe tabela. Magda a trecut cu 7-6 (3), 2-6, 6-4 de jucătoare din Belarus.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Miami Open!

Plasează pariul