Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jessica Pegula vs Jaqueline Cristian ponturi și pronosticuri 16.01.2023

De la ora 02:00, Jessica Peguila și Jaqueline Cristian se vor duela în cadrul primului tur al turneului de la Melbourne. Meciul este transmis în direct de Eurosport.
Jessica Pegula vs Jaqueline Cristian
January 16,2023
02:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jessica Pegula vs Jaqueline Cristian

Jocul bun practicat de americancă și poziția din clasament arată nivelul și așteptările pe care trebuie să le avem din partea ei. Are ce trebuie să câștige lejer în fața lui Jaqueline și atunci vă recomand sub 19.5 game-uri, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Jessica Pegula – Jaqueline Cristian

peste 18.5 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Jessica Pegula

  • Luna următoare va împlini 29 de ani, iar până la această vârstă a reușit să obțină premii în valoare totală de aproape șapte milioane de dolari.
  • Este o jucătoare care a reușit să atingă sfert de finală la trei din cele patru turnee de Grand Slam, însă la Australian Open a obținut această performanță și în 2021, cât și în 2022.
  • Locul 3 în lume pleacă acum cu prima șansă și este în formă foarte bună, având în vedere că a câștigat toate jocurile deja disputate în 2023.

Jaqueline Cristian

  • Locul 143 în lume a reușit abia anul trecut să obțină cea mai bună performanță din istorie în ceea ce privește Australian Open.
  • A ajuns în turul al doilea, ceea ce reprezintă cel mai bun parcurs obținut în cadrul turneelor de Grand Slam
  • Cristian joacă în premieră în fața Jessicăi și are nevoie de un joc excelent pentru a se califică. Nu prea este într-o formă bună, a început anul cu înfrângeri la Auckland și Hobart.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Australian Open!

Plasează pariul