Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jessica Pegula vs Irina Begu ponturi si pronosticuri 30.05.2022

Luni, nu inainte de ora 12:00, singura romanca care a ramas in cursa pentru French Open 2022, Irina Begu o intalneste pe americanca Jessica Pegula. Jocul are loc in optimile de finala.
Jessica Pegula vs Irina Begu
May 30,2022
12:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Jessica Pegula vs Irina Begu

Irina cred ca si-a epuizat cel mai bun tenis ajungand pana aici si acum intalneste o jucatoare care pe zgura s-a simtit foarte bine in acest sezon. Recomandarea mea este victorie Jessica Pegula, cota 1.44 la Superbet.

Ponturi Veronika Jessica Pegula – Irina Begu

peste 19.5 game-uri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Jessica Pegula

  • Buna evolutia Jessicai la French Open 2022, acolo unde a ajuns pana in optimile de finala dupa ce a trecut de jucatoarele Wang, Kalinina si Zidansek.
  • In saisprezecimile de finala a jucat impotriva Tamarei Zidansek, cea pe care a reusit sa o invinga in doua seturi. A fost primul ei duel incheiat in minimum de seturi.
  • Astfel, americanca aflata pe locul 11 WTA si-a respectat statutul e favorita avut impotriva locului 25 WTA si a trecut cu 6-1, 7-6 (3) de Zidansek. Totul s-a petrecut intr-o ora si jumatate de stat in teren.

Irina Begu

  • Irina Begu a ajuns surprinzator in acest punct al competitiei, insa nu trebuie sa ne mire pentru ca zgura este suprafata ei preferata.
  • Locul 63 in lume a jucat un singur duel in doua seturi si acela a fost chiar duelul din runda anterioara, atunci cand a t recut de JeanJean.
  • Daca in primele doua tururi a trecut in decisiv de Paolini si Alexandrova, in cel de-al treilea meci a dispus cu 6-1, 6-4 de locul 227 mondial.

Pariaza la Superbet pe meciurile de la French Open!

Plasează pariul