Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jennifer Brady vs Elena Rybakina ponturi și pronosticuri 09.08.2023

De la ora 03:30, ora României, Jennifer Brady (SUA) și Elena Rybakina (Kazahstan) se vor afla față în față în cadrul turneului WTA de la Montreal, mai exact din șaisprezecimi.
Jennifer Brady vs Elena Rybakina
August 09,2023
03:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jennifer Brady vs Elena Rybakina

Aflată pe lista favoritelor la câștigarea turneului, Ribakina are prima șansă și anunță deja un meci interesant în fața locului 584 WTA. Orice s-ar întâmpla aștept ca la finalul meciului să avem sub 21,5 game-uri, iar pariul are cotă 1.85 la Superbet.

Ponturi Jennifer Brady – Elena Rybakina

victorie Bayern -2,5 goluri - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Jennifer Brady

  • Jennifer Brady a început foarte bine turneul canadian. La primul său duel a produs una dintre surprize prin eliminarea Jelenei Ostapenko.
  • Meciul a fost un adevărat maraton, având în vedere că două din cele trei seturi au avut nevoie de tie-break.
  • Mai exact, două ore și 33 de minute a durat meciul prin care Brady a trecut cu scorul de 7-6 (7), 0-6, 7-6 (8) de locul 20 mondial.

Elena Rybakina

  • Sfertfinalistă la Wimbledon, Elena Rybakina nu a mai jucat de la terminarea Wimbledon 2023, respectiv de aproape o lună de zile.
  • Nu este o jucătoare care să aibă nevoie de adaptare pentru că se simte bine pe oricare suprafață, ceea ce a ținut să arate și în acest sezon.
  • Aflată pe locul 4 în lume, Rybakina a jucat finală în cel mai recent turneu disputat pe suprafață dură. S-a întâmplat tot în cadrul unui turneu nord-american, Miami unde a fost învinsă de Petra Kvitova.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis de la WTA Montreal!

Plasează pariul