Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jelena Ostapenko vs Simona Halep ponturi si pronosticuri 18.02.2022

Vineri, nu inainte de ora 09:00, ora Romaniei, Simona Halep o intalneste pe Jelena Ostapnko in semifinalele turneului WTA Dubai.
Jelena Ostapenko vs Simona Halep
February 18,2022
09:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Jelena Ostapenko vs Simona Halep

Jocul foarte bun al Simonei Halep ma astept sa o puna in dificultate pe Jelena, o jucatoare care a pierdut set in ultimele doua dueluri. Astfel, va recomand victorie Simona Halep, cota 1.50 la 888sport.

Ponturi Jelena Ostapenko – Simona Halep

scor corect 0-3 - Cota 1.43⭐
Pariază acum

Jelena Ostapenko

  • Letona a jucat bine si drept rasplata ca este rezistenta la efort a ajuns pana in semifinalele WTA Dubai 2022, acolo unde spera sa produca surpriza.
  • Jelena Ostapenko a intalnit-o pe Petra Kvitova in faza sferturilor de finala, intr-un meci epuizant care a durat aproape doua ore si un sfert.
  • Drept urmare, pentru a doua oara consecutiv cand sta trei seturi in teren, locul 21 in lume s-a impus cu 5-7, 7-5, 7-6 (9).

Simona Halep

  • Neasteptata de buna replica pe care Simona Halep a oferit-o in fata locului 10 WTA, Ons jabeur si s-a declarat invingatoare dupa doar 82 de minute de la primul schimb.
  • Locul 23 in lume a trecut cu 6-4, 6-3 de Ons Jabeur, intr-un duel in care a incheiat meciul la cea de-a doua minge de meci pe care a avut-o.
  • In consecinta, Simona a reusit ca la WTA Dubai sa incheie fara set pierdut in toate cele trei dueluri pe care le-a avut, respectiv cu Riske, Gabriela Ruse si Ons jabeur.

Pariaza la 888sport pe meciurile Simonei Halep!

Plasează pariul