Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jaume Munar vs Daniel Altmaier ponturi și pronosticuri 02.05.2023

Marți, nu înaintea orei 12:00, Jaume Munar și Daniel Altmaier se vor duela în cadrul optimilor de finală ale turneului de la Madrid. Învingătorul joacă împotriva celui care se va impune în duelul Borna Coric vs Alejandro Davidovich Fokina.
Jaume Munar vs Daniel Altmaier
May 02,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jaume Munar vs Daniel Altmaier

Jocul bun practicat de cei doi jucători anunță un duel spectaculos în care este posibil să avem din nou seturi strânse sau chiar decisiv. Peste 20.5 game-uri este recomandarea mea, cotă este 1.67 la Superbet.

Ponturi Jaume Munar – Daniel Altmaier

Victorie Elise Mertens - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Jaume Munar

  • Jaume Munar este locul 88 în lume, dar nu este deloc surprinzător că se află în optimile turneului de la Madrid pentru că se joacă pe suprafața preferată.
  • A intrat în competiție încă din primul tur când s-a duelat cu australianul Kokkinakis pe care l-a învins în doar două seturi, 7-6 (7), 7-6 (3).
  • În turul al doilea adversarul s-a retras în al doilea set, iar în șaisprezecimi a dispus cu 3-6, 6-3, 6-1 de italianul Matteo Arnaldi (105 ATP).

Daniel Altmaier

  • Germanul este lucky loser, având în vedere că a fost învins în finala calificărilor, însă tot a prins loc pe tabloul principal.
  • Pare că și-a jucat bine șansă și în primele două dueluri nu a pierdut la Madrid, iar în ambele jocuri s-a duelat cu sportivi germeni.
  • Oscar Otte și Yannick Hanfmann sunt cei pe care i-a eliminat. Meciul cu Hanfmann a avut loc în turul anterior. Daniel Altmaier a câștigat atunci cu 7-6 (3), 6-3.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis!

Plasează pariul