Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jaume Munar vs Carlos Alcaraz ponturi si pronosticuri 22.04.2022

Vineri, dar nu inainte de ora 11:00, in optimile ATP Barcelona, in direct pe Eurosport 2 are loc duelul dintre Jaume Munar si Carlos Alcaraz. Cel care castiga jocul acesta s-ar putea duela cu Stefanos Tsitsipas sau cu Grigor Dimitrov.
Jaume Munar vs Carlos Alcaraz
April 22,2022
11:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Jaume Munar vs Carlos Alcaraz

Astept ca evolutia lui Carlos sa fie clar la un alt nivel si drept urmare acesta din urma sa castige in cel mai usor mod cu putinta.  Scor corect 0-2, cota 1.67 la Superbet, aceasta este recomandarea mea.

Ponturi Jaume Munar – Carlos Alcaraz

Peste 18.5 game-uri - Cota 1.48⭐
Pariază acum

Jaume Munar

  • Aflat pe locul 101 in ierarhia mondiala, Jaume Munar se afla acum in postura de outsider, desi in acest turneu a reusit sa joace la un anumit nivel.
  • Drept urmare, a reusit ca in cele doua dueluri pe care le-a avut sa obtina victorii in minimum de seturi, insa in fata unor jucatori accesibili.
  • Daca in primul duel a trecut de Moroni, in turul anterior a trecut cu 6-1, 6-4 de Basilashvili, intr-o ora si un sfert.

Carlos Alcaraz

  • Locul 11 in lume pare ca a depasit socul de la Monaco, acolo unde a dat semne ca nu s-a acomodat pe zgura din 2022 si a fost eliminat dupa doar prima infurntare.
  • La Barcelona altele au fost calculele, insa Carlos Alcaraz nu a avut un meci deloc usor in fata lui Soonwoo Kwon (Coreea de Sud), aflat pe locul 71 in lume.
  • Alcaraz a castigat rapid primul set, iar dupa 27 de minute conducea cu 6-1. Insa, s-a vazut nevoit sa joace set decisiv in fata lui Kwon, pe care l-a invins dupa 105 minute de joc, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-2.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul