Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jason Kubler vs Felix Auger-Aliassime ponturi și pronosticuri 22.02.2023

Nu înainte de ora 13:30, australianul Jason Kubler și canadianul Felix Auger-Aliassime se vor duela în cadrul optimilor turneului ATP Doha.
Jason Kubler vs Felix Auger-Aliassime
February 22,2023
13:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jason Kubler vs Felix Auger-Aliassime

Lui Kubler dacă îi intră serviciul o să-i facă viața grea canadianului, dar chiar și așa experiența și nivelul bun al nord-americanului mă aștept să-i aducă succesul mult dorit. Victorie Felix Auger-Aliassime +3.5 game-uri, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Jason Kubler – Felix Auger-Aliassime

sub 3.5 goluri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Jason Kubler

  • Australianul Jason Kubler face 30 de ani anul acesta, în luna mai, dar până acum nu prea a reușit să facă lucruri notabile în sportul cu racheta și mingea.
  • Aflat pe locul 74 în lume, acesta a reușit să înceapă cu dreptul la ATP Doha, unde a trecut de rusul Karatsev. Meciul s-a încheiat înainte de termen.
  • Un singur set s-a jucat între cei doi, deoarece după 7-6 în primul set, Karatsev a trebuit să se declare retras din cauza unor probleme.

Felix Auger-Aliassime

  • Canadianul stă de ceva timp în top 10 mondial, iar jocul său este uneori de nerecunoscut, pentru că nu este deloc constant.
  • Felix Auger-Aliassime a jucat sfert de finală la turneul anterior celui de la Doha, unde a fost depășit de rusul Medevedev.
  • Meciul dintre cei doi jucători a durat mai puțin de o oră și jumătate, dar locul 8 ATP s-a impus cu scorul de 6-2, 6-4.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenisul masculin!

Plasează pariul