Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jarry vs Khachanov ponturi pariuri și pronosticuri 19.04.2023

Confruntarea dintre Nicolas Jarry și Karen Khachanov este una din cadrul șaisprezecimilor de finală ale turneului de la Barcelona, aceasta fiind programată să se joace miercuri, în data de 19 aprilie, nu înainte de ora 16:30.
Jarry vs Khachanov
April 19,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jarry vs Khachanov

Karen Khachanov este net superior adversarului său, atât din punct de vedere al performanțelor, cât și al experienței, de aceea ne așteptăm facă o figură frumoasă în această confruntare. Așadar, mergem cu mare încredere pe un succes al jucătorului rus, într-o cotă de 1.47 oferită de cei de la agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Jarry – Khachanov

Ambele marchează - Cota 1.62⭐
Pariază acum

Jarry

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu șansa a doua în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind totuși un jucător modest, urmând înfrunte un adversar mai bun, cu performanțe mult mai mari în carieră.
  • Jucătorul din Chile, aflat în prezent pe locul 51 în ierarhia ATP, nu a câștigat decât două titluri de-a lungul carierei, ultimul chiar în acest an, la turneul din Chile, după o finală cu argentinianul Tomas Martin Etcheverry.
  • După succesul din orașul său natal, Santiago, Nicolas Jarry a jucat la Marrakech, fiind eliminat după primul joc, luând apoi parte la turneul de la Monte-Carlo, unde a ajuns până în optimi, pierzând cu Tsitsipas. La Barcelona, acesta și-a început aventura cu Trungelliti, cu care nu a avut probleme, impunându-se în minimum de seturi.

Khachanov

  • Era la un moment dat văzut ca unul dintre cei mai buni jucători din lume, însă a scăzut în ultimii ani. Este însă mult peste nivelul adversarului său, adunând mult mai mulți bani din premii, ceea ce înseamnă are și performanțe mult mai bune în carieră, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorit.
  • Rusul are în palmares patru titluri, cel mai important venind la Masters-ul de la Paris, însă în 2018. De asemenea, se poate lăuda și cu faptul a jucat o finală la Jocurile Olimpice. Acesta are realizări notabile și în turneele de Grand Slam, jucând sferturi la Roland Garros și Wimbledon, dar și semifinale la Australian Open și US Open.
  • Înainte de a juca la Barcelona, Karen Khachanov a luat parte la turneul de la Monte-Carlo, unde a trecut de Davidovich Fokina și Ivashka, pierzând însă în optimi cu compatriotul Rublev, cel care avea și câștige turneul.

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul