Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jaqueline Cristian vs Xiyu Wang ponturi și pronosticuri 11.10.2022

Nu înaintea orei 15:00, marți, Jaqueline Cristian (România) și Xiyu Wang (China) se vor duela în șaisprezecimile WTA Cluj-Napoca. Meciul este transmis de Digi Sport 2 și Prima Sport 1.
Jaqueline Cristian vs Xiyu Wang
October 11,2022
15:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jaqueline Cristian vs Xiyu Wang

Este pentru prima oară când cele două jucătoare se vor duela în meci direct, dar nu trec prin cea mai bună perioadă a lor și atunci mă aștept să văd un joc nesigur și recomandarea mea este peste 19.5 game-uri, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Jaqueline Cristian – Xiyu Wang

peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Jaqueline Cristian

  • Nivelul jocului pe care Jaqueline Cristian l-a arătat la ultimele sale două reprezentații a lăsat de dorit și drept urmare nu a luat set.
  • A fost învinsă în minimum de seturi de Boulter și Elise Mertens, la turneele de la Tallin și Monastir (Tunisia). Ultimul duel s-a încheia 1-6, 1-6.
  • Ea a jucat mai mult pe suprafață dură în 2022, acolo unde a reușit să câștige și un turneu, dar a fost un turneu ITF.

Xiyu Wang

  • De la US Open și până în prezent a jucat exclusiv pe suprafață dură, acolo unde nu a reușit să impresioneze, chiar dacă uneori a împins meciul în decisiv.
  • La US Open a trecut de Maria Sakkari, ceea ce este un rezultat notabil și lucrul acesta și-a spus cuvântul în meciul imediat următor. Efortul pe care l-a depus cu jucătoarea din Grecia a făcut-o să piardă contra lui Alisson Riske-Amritraj (30 WTA).
  • Totuși, cel mai recent turneu la care a participat a fost partida cu McNally, jucătoare aflată pe locul 123 în lume. S-a întâmplat în calificările de la Ostrava, unde a cedat cu 3-6, 3-6.

Pariază la Superbet pe meciurile din de la WTA Cluj-Napoca!

Plasează pariul