Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jannik Sinner vs Daniil Medvedev ponturi și pronosticuri 02.04.2023

Nu înaintea orei 20:00, italianul Jannik Sinner și Daniil Medvedev se vor înfrunta în finala turneului Miami Open 2023. Va obține Sinner prima lui victorie din istoria confruntărilor directe cu Medvedev? Pentru moment scorul este 5-0 în favoarea locului 5 mondial.
Jannik Sinner vs Daniil Medvedev
April 02,2023
20:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jannik Sinner vs Daniil Medvedev

Prestația italianului aflat pe locul 11 ATP a fost una remarcabilă, iar simplul fapt că în turul anterior l-a eliminat pe Carlos Alcaraz spune multe despre el. Pe de altă parte, Medvedev a jucat și el bine, în nota obișnuită și drept urmare mizez pe un meci strâns. Vă recomand peste 21.5 game-uri, cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Jannik Sinner – Daniil Medvedev

victorie Elina Svitolina - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Jannik Sinner

  • Italianul face un turneu foarte bun, dar nu este nimic întâmplător. El a ajuns în semifinale și la Indian Wells, turneul anterior de unde a fost eliminat de liderul Carlos Alcaraz.
  • Jannik Sinner s-a revanșat față de iberic și l-a eliminat pe acesta în semifinalele ATP Miami. A fost un meci de-a dreptul dificil și drept urmare a pierdut primul său set.
  • Condus cu 1-0 la seturi, Sinner s-a impus într-un final cu scorul de 6-7(4), 6-4, 6-2, însă trei ore și trei minute a fost nevoit să stea în teren.

Daniil Medvedev

  • Finalist al turneului de la Indian Wells, locul 5 în lume a reușit să joace a doua sa finală consecutivă și să demonstreze că își merită locul în topul celor mai bine clasați sportivi la ora actuală.
  • Daniil Medvedev nu a avut deloc un meci ușor în compania compatriotului său Karen Khachanov, în fața căruia a câștigat după disputarea setului decisiv.
  • Favorit numărul 4 la câștigarea Miami Open, rusul a trecut cu 7-6 (5), 3-6, 6-3 de compatriotul său. Două ore și 19 minute a durat meciul și acum caută a șasea victorie consecutivă în disputele cu Sinner.

Pariază la Superbet pe finala turneului de la Miami!

Plasează pariul