Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jan-Lennard Struff vs Stefanos Tsitsipas ponturi și pronosticuri 04.05.2023

Joi, nu înaintea orei 21:00, ora României, germanul Jan-Lennard Struff și grecul Stefanos Tsitsipas se vor înfrunta în sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Învingătorul evoluează în compania câștigătorului dintre Zhang și Karatsev.
Jan-Lennard Struff vs Stefanos Tsitsipas
May 04,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jan-Lennard Struff vs Stefanos Tsitsipas

Calificarea germanului nu este o surpriză pentru că pe zgură știe să joace cel mai bun tenis al lui și așa cum a evoluat până acum mă aștept să o facă și în compania grecului, chiar dacă vorbim de un jucător de top 10. Drept urmare, vă recomand  peste 19.5 game-uri, iar cota este 1.57 la Superbet.

Ponturi Jan-Lennard Struff – Stefanos Tsitsipas

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Jan-Lennard Struff

  • Locul 65 în clasamentul general, Struff a intrat în cursă încă din primul tur unde a și trecut cu scorul de 6-3, 6-1 de Lorenzo Sonego (47 ATP).
  • Odată cu avansarea lui în turul al doilea au început și problemele. Însă, de o rezistență fizică ieșită din comun, jucătorul german a reușit să se impună în ultimele trei meciuri și de fiecare dată în decisiv.
  • După partidele cu Shelton și Lajovic, Lennard a evoluat în optimi în compania lui Pedro Cachin pe care l-a învins cu scorul de 7-6 (7), 6-7 (7), 6-3 și totul a durat două ore și jumătate.

Stefanos Tsitsipas

  • Finalist la Barcelona, Stefanos vrea să joace a doua finală consecutivă pe zgura din Spania și are toate șansele pentru că pleacă favorit și este pe o jumătate de tablou care îl avantajează.
  • A început cu două meciuri câștigate în setul decisiv și a durat ceva să treacă de Dominic Thiem și Sebastian Baez în fața cărora a stat peste două ore în teren.
  • Meciul din optimile de finală a fost cel mai ușor de până acum. Doar o oră și un sfert a durat partida cu Zapata Miralles pe care l-a învins cu scorul de 6-3, 6-1.

Pariază la Superbet pe meciurile de tenis din cadrul turneului de la Madrid! Dacă deschizi cont acum și joci la pariuri sportive ai 500 lei bonus de bun venit!

Plasează pariul