Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jan-Lennard Struff vs Carlos Alcaraz ponturi si pronosticuri 27.06.2022

Luni, nu inaintea orei 16:30, germanul Jan-Lennard Struff il intalneste pe ibericul Carlos Alcaraz, totul intr-un duel ce va avea loc in turul I de la Wimbledon.
Jan-Lennard Struff vs Carlos Alcaraz
June 27,2022
16:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Jan-Lennard Struff vs Carlos Alcaraz

Vorbim despre doi jucatori care nu s-au simtit deloc confortabil pe aceasta suprafata, dar si Struff serveste bine atunci cand prinde o zi buna. Sper sa reuseasca lucrul acesta si atunci va recomand peste 32.5 game-uri, cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Jan-Lennard Struff – Carlos Alcaraz

peste 32.5 game-uri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Jan Lennard Struff

  • Aflat pe locul 158 in lume, Jan-Lennard Struff a avut o problema si asa se explica absenta lui de la sezonul de zgura.
  • Pana cand a inceput sezonul de iarba, germanul nu a evoluat. Cel mai recent meci al lui inaintea participarii la ATP Stuttgart a avut loc in luna martie.
  • Nici pe iarba nu s-a simtit mai in largul sau, ci a pierdut trei din cele patru dueluri disputate pe aceasta suprafata. A cedat in turul II la Stuttgart si la Halle.

Carlos Alcaraz

  • Dupa ce s-a prezentat foarte bine pe durata sezonului de zgura, a inceput sa jaoce pe iarba, unde nu s-a simtit deloc la fel de bine.
  • Carlos Alcaraz sau locl 7 in clasamentul ATP a fost invins in cele doua meciuri de Francis Tiafoe si Casper Ruud, de fiecare data in minimum de seturi.
  • Pe de alta parte, la Wimbledon 2021 a ajuns pana in turul al doilea, acolo unde s-a oprit in urma unei dispute cu rusul Daniil Medvedev.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul