Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Jabeur vs Ostapenko ponturi pariuri și pronosticuri 19.04.2023

Miercuri, în data de 19 aprilie, nu mai devreme de ora 21:00, se va juca partida dintre Ons Jabeur și Jelena Ostapenko, aceasta contând pentru faza optimilor de finală ale turneului de la Stuttgart.
Jabeur vs Ostapenko
April 19,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Jabeur vs Ostapenko

Ons Jabeur este fără dubii jucătoarea superioară, din mai multe puncte de vedere, iar de asemenea, aceasta traversează și o formă foarte bună, de aceea ne așteptăm strălucească în această confruntare. Așadar, vom merge cu încredere pe un succes al jucătoarei din Tunisia, într-o cotă de 1.55 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Jabeur – Ostapenko

Ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Jabeur

  • După cum era de așteptat, pornește ca favorită certă în această confruntare, fiind fără îndoială o jucătoare mai bună, cel puțin dacă ne raportăm la poziția pe care o ocupă în ierarhia WTA, ceea ce înseamnă are performanțe mai bune decât aceasta în ultimul an.
  • Jucătoarea din Tunisia are patru titluri în palmares, cel mai important venind în urmă cu un an, pe zgura de la Madrid, turneu de 1000 de puncte. De asemenea, se poate lauda și cu doua finale de Grand Șlam, disputate în a doua jumătate a anului trecut, la Wimbledon și US Open.
  • Ons Jabeur a început în forță sezonul de zgură, aceasta jucând la Charleston, unde s-a descurcat de minune, trecând pe rand de Tsurenko, Dolehide, Kalinskaya, Kasatkina și Bencic, cu care nu a pierdut niciun set.

Ostapenko

  • Este departe de jucătoarea din 2017, în ultimii ani având performanțe modeste, lamentându-se în multe partide, având de multe ori reacții nesportive care i-au afectat cariera într-o oarecare măsură. Așadar, nu este de mirare faptul pornește ca outsideră, urmând înfrunte o jucătoare mai bună, dar și mult mai serioasă.
  • Jucătoarea din Letonia are cinci titluri în palmares, spre deosebire de adversara sa, reușind triumfe într-un turneu de Grand Șlam. În 2017, aceasta se impunea la Roland Garros, după o finală cu Simona Halep. De atunci a disputat nouă finale, câștigând patru dintre acestea, ultima dată triumfând la Dubai, în 2022.
  • În primul joc de la Stuttgart, Jelena Ostapenko a înfruntat-o pe Emma Răducanu, cu care nu a stat pe teren decât o oră, impunându-se în minimum de seturi, într-un meci în care a cedat doar trei game-uri.

Pariază pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul