Isner - M Zverev. John are 4 titluri la Atlanta

Vineri, in sferturile de finala de la Atlanta, avem partida Isner - M Zverev. Americanul se simte exceptional la aceasta competitie, insa da peste un adversar cu un serviciu aproape la fel de precis ca al lui.
M Zverev

Isner se afla pe locul 9 in clasamentul ATP, iar cele mai bune performante ale americanului in 2017 au fost doua titluri, la Newport si la Atlanta, ambele in State.

forma slaba din inceputul stagiunii s-a oprit la Miami, unde John a pus mana pe primul sau trofeu de Masters. Pe zgura, a reusit un sfert de finala la Madrid si „optimi” la Roland Garros, in timp ce pe iarba a facut semifinale la Wimbledon. In turul anterior, l-a invins pe De Minaur (AUS), scor 6-3, 6-2.

M Zverev este pe locul 45 ATP, iar la 30 de ani, neamtul a obtinut primul titlu important din cariera, la Eastbourne (GBR), pe iarba.

A inceput noul sezon cu un tur II la Brisbane, iar apoi a fost eliminat de fiecare data dupa prima partida la urmtoarele patru turnee. Cu toate ca zgura nu este suprafata lui forte, acolo a inregistrat o optime de finala la Monte Carlo. Dupa ce-a iesit in primul tur la Wimbledon, a venit direct la Atlanta. I-a batut pana acum pe Smyczek (SUA), scor 6-3, 6-7, 6-3, si pe Youzhny (RUS), scor 6-4, 6-2.

Atlanta este unul dintre turneele la care John se simte cel mai bine. Suprafata este rapida, iar Isner serveste as dupa as. Nu degeaba a luat de patru ori titlul la competitia americana. Problema lui ar fi ca Mischa l-a cam batut in ultima vreme. H2H este 3-2 pentru neamt, acesta castigand ultimele trei dispute, toate in 2017. Cea mai dureroasa a fost cu siguranta cea de la US Open. Insa John, la 33 de ani, joaca din ce in ce mai agresiv, iar acest lucru ii iese des. Este mult mai stapan pe sine si incearca lucruri noi. Cum si Zverev serveste extraordinar si joaca punctele rapid, voi miza pe un over.

Pronostic Frosinone - Juventus