Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Iryna Shymanovich vs Aryna Sabalenka ponturi și pronosticuri 31.05.2023

Nu înaintea orei 12:00, Iryna Shumanovich și Aryna Sabalenka vor fi rivale în turul II de la Roland Garros. Învingătoarea va juca în turul 3 cu Magdalena Frech sau Kamilla Rakhimova.
Iryna Shymanovich vs Aryna Sabalenka
May 31,2023
12:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Iryna Shymanovich vs Aryna Sabalenka

Cotele dezechilibrate nu spun decât câ Aryna este printre favoritele la câștigarea turneului și totodată una dintre cele mai în formă jucătoare. Din acest motiv nu văd să aibă probleme și vă recomand sub 17.5 game-uri, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Iryna Shymanovich – Aryna Sabalenka

Peste 3,5 seturi - Cota 1.56⭐
Pariază acum

Iryna Shymanovich

  • Până la cei aproape 26 de ani pe care urmează să-i împlinească în iunie, Iryna a impresionat prea puțin și drept urmare a acumulat premii totale în valoare de 135.000 de dolari.
  • Din cauza faptului că este locul 214 a fost nevoită să joace în calificări pentru a pătrunde pe tabloul principal și drept urmare a reușit să impresioneze.
  • La fel de bine s-a mobilizat și în turul I, când a eliminat-o pe maghiara Panna Udvardy. 6-7 (6), 3-6, 1-6 a fost scorul acelei partide.

Aryna Sabalenka

  • Are parte de unul dintre cele mai bune sezoane și abia este la jumătate. Aryna a reușit ca la începutul anului să câștige primul Grand Slam.
  • A continuat să fie la înălțime și pe zgură, urcând pe locul 2 în ierarhia mondială. S-a văzut foarte bine că îi place această suprafața după modul în care a abordat jocul din turul inaugural de la French Open.
  • Magda Kostyuk a rezistat în teren doar o oră și 11 minute. Meciul s-a încheiat cu victoria bielorusei, 6-3, 6-2.

Pariază la Superbet pe meciurile din oferta de tenis!

Plasează pariul