Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Irina Begu vs Leolia Jeanjean ponturi si pronosticuri 27.05.2022

De la ora 12:00, Irina Begu si Jeanjean Leolia se vor duela in cadrul celui de-al t reilea tur al French Open, al doilea Grand Slam al anului.

Ponturi pariuri si pronostic analizat Irina Begu vs Leolia Jeanjean

In ciuda faptului ca este favorita, ma astept ca Irina sa aiba mult de tras cu Leolia si pana la urma are sanse bune sa fie invinsa. Dupa jocul sportivei din Franta, va recomand victorie Leolia Jeanjean, cota 3.35 la Superbet.

Ponturi Irina Begu – Leolia Jeanjean

Victorie Maria Sakkari 2-0 - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Irina Begu

  • Desi s-a chinuit mult pe sezonul acesta de zgura, pare ca Irina Begu a revenit in forta pe zgura, abia la debutul Roland Garros.
  • Aflata pe locul 63 in lume, Irina a reusit ca pana acum sa se tina bine si drept urmare a castigat in trei seturi in fiecare din cele doua jocuri.
  • Daca in turul inaugural a trecut de Paolini, in turul anterior a trecut de Ekaterina Alexandrova, cea pe care a invins-o cu 6-7, 6-3, 6-4, totul dupa mai bine de doua ore si jumatate.

Leolia Jeanjean

  • Prestatia locului 227 mondial nu este deloc deloc rea, avand in vedere ca a reusit sa treaca de doua jucatoare in fata carora pleca outsider.
  • Leolia Jeanjean a trecut in minimum de seturi de iberica Parrizas-Diaz, iar in turul anterior a dispus tot in doua seturi si de Karolina Pliskova.
  • Infruntarea pe care a avut-o cu Pliskova a fost usor castigata. Desi a intalnit locul 8 mondial, Leolia a trecut cu 6-2, 6-2 de sportiva din Cehia.

Pariaza pe tenis la Superbet!

Plasează pariul