Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Irina Begu vs Katerina Siniakova ponturi și pronosticuri 07.02.2023

În primul tur al WTA Linz, Irina Begu și Katerina Siniakova (Cehia) se vor duela, iar cine câștigă va juca cu învingătoarea meciului Camila Giorgi Jaqueline Cristian.
Irina Begu vs Katerina Siniakova
February 07,2023
11:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Irina Begu vs Katerina Siniakova

Favorită în acest duel, Irina Begu poate profita de faptul că Siniakova pare să nu se simtă confortabil în proba de simplu. Vă recomand victorie Irina Begu, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Irina Begu – Katerina Siniakova

victorie Elena Rybakina -3.5 game-uri - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Irina Begu

  • Aflată pe locul 27 în ierarhia mondială, Irina Begu vine după eliminarea din turul al doilea de la primul Grand Șlem al anului. Aceasta a pierdut în fața nemțoaicei Laura Siegemund, cu scorul de 7-5, 4-7, 3-6.
  • De altfel, în șase meciuri pe care le-a jucat în 2023, Irina Begu a pierdut două meciuri, dar unul singur în minimum de seturi și atunci în fața Arynei Sabalenka.
  • De această dată încearcă să mai reducă din diferența cu care este condusă în raportul meciurilor directe. 1-3 este scorul după ce a pierdut cel mai recent duel în urmă cu un an, în trei seturi.

Katerina Siniakova

  • Jucătoarea din Republica Cehă s-a comportat foarte bine în proba de dublu a turneului Australian Open și a reușit să câștige trofeul alături de Krejcikova.
  • Evoluția ei este mult mai timidă când vine vorba despre proba de simplu, iar în cel mai recent astfel de duel a părăsit competiția în turul inaugural al Australian Open.
  • Pe de altă parte, în meciurile pe care le-a câștigat în 2023 se regăsește și acel duel cu Ana Bogdan, de la Adelaide 2. A fost atunci 6-7, 7-5, 7-5.

Pariază la Superbet pe meciurile din tenis!

Plasează pariul